Nyúl túra

2010.05.08 Szombat, 14:43:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:45:00

Távolság

12.55 km

Tempó

13:09 p/km (4.56 km/h)

Edzésleírás

Egy kis kiruccanás a Pilisbe. Gondoltam, nyakunkon a K100, ideje bejárni :-) Azért megkocogtam a Pilisi szerpentint, nagyon jólesett, még bakancsban is. Az erdő pedig roppant friss volt, jó volt látni azt a sokféle zöldet. Ja igen, az útvonal... Két-bükkfa nyereg-Vaskapu-völgy-áttérés a zöldre és hullamvasutazás a Pilis tetején-le a szerpentinen, majd a Szántói nyeregtől a műúton Szentkeresztre. A faluban pedig jött értema taxi :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:45:00 12.55 13:09 4.56 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Nyúl képe

Nyúl 5256 napja

köszike mindenkinek! :-) Cillagom, már túlvagyok a nehezén! Eztán jöhet bármi, kettéharapom az oroszlánt is, ha kell ;-) Micu, integettem föntről! Bár azt gondoltam, hogy elmegyek a Kevélyig és onnan fogok, de be kellett látnom, ogy most máshol vannak a korlátaim. Így aztán enniy lett belőle. Jaj, nem is tudtam, hogy nem szabad felmenni a tetőre... ehhez képest buszokkal viszik a túristákat oda. De a kilátás tényleg csúcs! Edit, még nem voltál fönt a szerpentinen??? Mert ha nem, eccer majd kiruccanunk oda, visszük a kutyudat is. Nagyon hiányzik a kutyasétáltatás, karácsonykor meghalt a mi kis védencünk, aki az egyik futásom alatt szedett fel.

Steve képe

Steve 5258 napja

Gratulálok, nagyon szép túrát tettél ... és ügyesen megszervezted a logisztikát is :)

mateve képe

mateve 5258 napja

Egészségedre! Nagyon szép lehetett! Kutyasétáltatáskor mi is csak ámuldozunk, hogy napról-napra hogyan burjánzik a növényzet....csodálatos....ha rajtam múlva mindig ezt a látványt szeretném....:)))

solkima képe

solkima 5258 napja

Nagyon jó. A szerpentin (Orosdy gróf után elnevezve: Grófi-út) ideális mind sport, mint spirituális szempontból. Kedvelem én is. Érdemes 1x a tetőre is felmenni (noha tábla tiltja), a bázis (ex-lérak) mellől gyönyörű a kilátás. Egészségedre.

mjoci képe

mjoci 5258 napja

Az erdö az nagyon szép, de ennyit gyalogolni.:))))))))))))

yoyo képe

yoyo 5258 napja

nyuszika de szép kis útvonal :)

Gratula nagyon szépen jössz fel,,mármint az edzésben ,,főleg,hogy csak a löttyön élsz napok óta  ..

Ügyi nyúl :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!