Laurea bringázás

2010.04.04 Vasárnap, 10:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:02:58

Távolság

42 km Szint: 200 m

Tempó

02:56 p/km (20.49 km/h)

Edzésleírás

 

Nem volt valami túl jó idő. Bemelegítésként biciklíztünk 3 tókört lazán, majd átvezetésként 2-őt picit keményebben, és egy kört futottunk.

Ezután indult a "handikep" - valójában nem igazi hendikep volt, mert fél perces indításokkal simán beelőztek az utánam induló jobbak, vagyis ez még mindig kevés volt ahhoz, hogy a leglassabb (vagyis én), ne utolsóként érkezzen be. De végigcsináltam - és szándékosan nem fujtatós tempóban! Minél tovább alapozik az ember, annál jobb, és néha nem árt picit visszaalapozni a versenyidőszakban sem, ugyanis ha nincs megfelelő alap, akkor mire is akarunk építeni?

A lufit persze fel lehet fújni gyorsan is, csak annak általában az a vége, hogy kipukkad igen hamar... És én nem akarok "lufi" teljesítményeket.

Tehát ennek megfelelően nem idegesítettem magam, had szaggassák magukat szét azok, akik azt hiszik, hogy ez jó nekik. Én különbenis utálom a gyors halált.

Persze néha emlékeztetem a szervezetem, hogy olyan is létezik, nehogy elfelejtse.

Összességében egyáltalán nem voltam elégedetlen a teljesítményemmel, hisz' a "versenyzős" szakaszon is csak 5-6 perccel tudtak megelőzni olyanok, akik ezerszer többet edzettek már, mint én, és végigéltek már egy jó pár alapozó időszakot, míg az én életemben ez az első...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:02:58 42 02:56 20.49 200 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!