monique futás

2010.03.12 Péntek, 16:38:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:30:19

Távolság

11.004 km

Tempó

08:12 p/km (7.31 km/h)

Pulzus

Átlag
152
Minimum
0
Maximum
158

Edzésleírás

hm, még szerencse, hogy csak heti 1x tervezek ilyen távot, mert épp elég volt a lassú izomrostoknak ennyi. :)) a térd stb. ahhoz képest jól bírta..

ma már kevésbé volt havas a pálya, de 3 fokról 0 fokig ment a végére, majd megfagytak a kezeim amíg elő nem kotortam megint a kesztyűt. ebben a lassú tempóban egyszerűen nem melegednek ki eléggé :)

nyugalmi pulzus elég alacsony volt. azt viszont nem tudom eldönteni, hogy az utolsó körökben nem lett-e cardiac drift :P (de azért sikerült lent tartani a pulzust pár extra belesétával.)

ja! hó nélkül lehetett volna egy 40 percen belüli 5km :)) így 5 mp-en múlott (ezt utólag nézem most..pff :) )

ps.: mondtam már, hogy utálom azt a kb. 1600m bemelegítést, amikor 5 fok alatt van az idő? :)) 130-as pulzusú gyaloglással soha az életben nem melegedek ki...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:30:19 11 08:13 7.31 0 0 158 152
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

monique képe

monique 5217 napja

ó, a kezem azért fázott alapvetően, mert 3 fok elég meleg ahhoz, hogy az eleje után mindig levegyem a kesztyűt, és nem számítottam arra, hogy ilyen gyorsan fog csökkenni a hőmérséklet + szél is feltámadt a végére. :)) bemelegítésed: jó trükknek tűnik. :) igaz, én más okból melegítek be, nem azért, hogy "üzemi hőmérsékletet" elérjem, mert lassú tempónál az úgyis megvan rögtön.

no de kíváncsian-türelmetlenül várom a meleget és a hozzá tartozó kellemes bemelegítést és részedről a rendkívül ocsmány heteid! :)

MungDaal képe

MungDaal 5217 napja

Én tudvalévő módon rühelem a +10c alatti hőmérsékleti tényezőket (a téli aktvivitásom ennek tükrében mérlegelendő). Számomra a hideg indítás egy rémálom, és így a tél vége felé (ki beszél itt tavaszról) bizony egyre nehezebben viselem a hideg sötét estéket (ezért is próbálkozom a hajnali indulással, de az óra visszállítás ennek is jól betesz, +1hónap setétség, bumm).  A fentiek okán álltam rá a benti bemelegítésre, persze azért kinn mág rá kellett tenni egy lapáttal. Az utóbbi időben elkezdtem ugrókötelezni, felpörögve 70-80%-ig. Azóta melegen indulok, nincs kézfázás! Csak néha ... Ehh.

Ocsmány hetek vannak mögötted! :DDD

Egészségedre!

monique képe

monique 5218 napja

:)))
azért nem fagyok meg, csak nem komfortos. :)
a szigetfutásoknál csináltam, hogy derékra kötöttem még 1 dzsekit.. de ehhez most nincs kedvem, ha nem muszáj. :))
jöjjön má az a tavasz...

Bozót képe

Bozót 5218 napja

Hmmm...esetleg még egy réteg a bemelegítés idejére? Akkor talán tényleg "melegítés" is lenne nem fagyasztás :P

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!