Uff futás

2010.03.14 Vasárnap, 14:07:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:17:30

Távolság

24.29 km

Tempó

05:40 p/km (10.60 km/h)

Pulzus

Átlag
145
Minimum
0
Maximum
153

Edzésleírás

Feladat: 2h 15 min hosszu lassu futas.

Az elkövetkezö honapban azt hiszem, radikalisan meg kell emelnem az alvassal töltött orak szamat, mert ma is ugy keltem fel, mint akit almaban agyonvertek. Igy persze a kutyanak sincs kedve futni, s nem sok hianyzott ahhoz, hogy a mai edzest kihagyjam, s attegyem holnapra.  

Ennek ellenere vegig jol birtam szusszal, s viszonylag hamar eltelt ez a nyamvadt 2 ora. A felmaratonnal furcsa modon meg 5.36min/km atlagtemponal jartam, igy hogy kiteljen az edzesidö, egy extra fel Prater-kört meg be kellett szurnom. Ezt a hirtelen jött tempoemelkedest meg mindig nem tudom hova tenni.

Mig a mai edzes eleg elfogadhato volt, addig a futas utani testi allapotom teljesen elfogadhatatlan. Ugy erzem,  a labam darabokra esik, jarasom tojogalamb, nem is tudom, komolyan gondoltam-e ezt a maratont.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 21 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Uff képe

Uff 5218 napja

A profeta szoljon belöled! :)

Idötervem nincs, elsödleges cel, hogy ezt a par hetet meg tuleljem, s a gyengusz futomüvemmel epsegben eljussak... elöször a startig. :) Aztan, ha ez megy, akkor a celba. :)) 

Persze kivancsi voltam, s a kis szamolokkal kiszamoltattam, hogy a felmaratonjaim alapjan elvileg mit is hozhatnek ki magambol, s olyan 4h 4min - 4h 12min-t kaptam eredmenynek. Haaat...nem tudom, durvanak hangzik igy elsöre...

A varhato idöeredmenyekkel, tempoval pedig nem is szeretnem stresszelni magam, eleg lesz egyeb elemekkel megküzdeni,  s nekem amugy is altalaban akkor megy legjobban a futas, ha az idöt illetöen nem allitok fel külön elvarasokat, lelki gatakat magammal szemben, csak ugy szaladok, ahogy eppen aznap megy. Jo lenne, ha amolyan "elmenyfutas" is lenne ez az Elsö, nem csak szintiszta harc, azaz probalom iiizibe nyomni, mar amennyire lehet. :))

rrroka képe

rrroka 5218 napja

menni fog a maraton, ne aggódj! :) az ilyen szorgalmasan edzés meghozza az eredményt.

nem melékszem kérdeztem-e már az időtervedet, de a 4 óra tök reális lenne. 4:30 meg sima ügy.

Felszerelések

Nike Air Structure Triax +12
Egyéb Nathan Speed 2 Trinkgürtel
Egyéb Garmin FR305
Nike Apple Nike + iPod Sport Kit
Nike Dri-FIT Tech Women's Running Capris
Nike Dri-FIT T-Shirt (black)
Puma Gore Next to Skin LS Running Shirt graphite
Egyéb CEP Kompresszios zokni (ajandek)