Uff futás

2010.03.02 Kedd, 18:07:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:38:48

Távolság

6.78 km

Tempó

05:43 p/km (10.48 km/h)

Pulzus

Átlag
152
Minimum
0
Maximum
173

Edzésleírás

Feladat: 30 min laza futas.

Hangyanyit hosszabbat futottam, s laza se lett tulsagosan, de egye kutya. Azert meg ma is szivesen tartottam volna pihenönapot, jol esett volna, ugy erzem, hogy meg most is csak halni jar belem a lelek..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 4 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

szaszit képe

szaszit 5222 napja

Gélből én félmaratonon egyet, maratonon kettőt (70g-os tubus) szoktam mostanában fogyasztani, a szállítása nekem is problémás, egyiket belegyömöszölöm a nadrág miniatűr zsebébe és próbálom nem elhagyni a másikat meg kézben viszem.

Fogyasztása pedig a Laci által javasolt módszerrel, a frissítőállomás előtt, utána egyből leöblíteni vízzel hogy ne maradjon a szádban a ragacs. Régen én is sok cuccot cipeltem de rájöttem hogy felesleges, úgyis sűrűn van habzsi-dőzsi, én mondjuk csak inni szoktam vagy egy kis szőlőcukor a vége fele jól szokott jönni:)

 

bodlac képe

bodlac 5223 napja

Én a kisebb kiszerelésből (45g asszem) 3-at ettem meg legutóbb maratonon, 25-nél az elsőt, aztán utána 5 kilónként egyet. Ez nagyjából tervezve is így volt, de én 25 km-nél éreztem is, hogy kezdek belassulni - benyalás után pár perccel meg érezhetően vissza tér az energiám. Ez jó dolog. Csak az a lényeg, hogy ne edd meg addig, amig nem látod a vízállomást, elég rossz ha nem tudod leöblíteni. 

Uff képe

Uff 5223 napja

Köszönöm, remelem sikerül, s nem jön közbe mar semmi varatlan. Szaszit öntött belem lelket, uhogy most optimistan allok a tav elebe. :) A gellel kapcsolatos tanacsodat komoly megfontolas targyava teszem!

bodlac képe

bodlac 5223 napja

Hű, sok sikert hozzá. Sztem gélt feltétlenül érdemes vinni (ezt a futóblogos bejegyzésedhez kapcsolódóan), sokat segít megfelelő időben fogyasztva, bár én a kisebb kiszerelést preferálnám a könnyebb hordozhatóság miatt. A sífutós képekkel kapcsolatban meg most elöntött az irigység. :) 

Uff képe

Uff 5229 napja

Nem latszik, mi? :DD 

Maratonra neveztem, remelem, el is jutok a startvonalig, aztan le tudom futni valahogy. :)

Febr. 9. körül irtam itt arrol, hogy miert voltam kenytelen leredukalni a futasokat, s helyette altern. edzesekkel kiegesziteni a felkeszülest. Ha erdekel, a febr. edzeseknel megtalalod..

 

BGy képe

BGy 5230 napja

Bécsben maratont futsz áprilisban?

Uff képe

Uff 5233 napja

Milyen aprilisi felmaratonon? 2 hete, 21-en volt egy felmaratonom, meg most 21-en lesz.. aprilisi femaratonrol nem tudok.. :/

Az alap allokepesseged azert nem tünhetett el par het alatt, ne izgulj, jön a csoda, nem lesz ott semmi gond. :) 

BGy képe

BGy 5233 napja

Így nem lesz gpnd az áprilisi félmaratonon! Én most kezdtem el újra edzeni, de nagyon az elején vagyok még. Bár 6-7 hét alatt is történhetnek csodák. :)

Felszerelések

Nike Air Structure Triax +12
Egyéb Garmin FR305
Nike Apple Nike + iPod Sport Kit
Nike Dri-FIT Tech Women's Running Capris
Egyéb FALKE RU 3 SHORT WOMEN
Puma Gore Next to Skin LS Running Shirt graphite