Borsi futás

2010.02.14 Vasárnap, 11:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:29:53

Távolság

12.2 km Szint: 330 m

Tempó

07:22 p/km (8.14 km/h)

Edzésleírás

Szoros-patak 2009-2010/III.

Ragyogó napsütésben kezdődött, majd később befelhősödött, de szuper futóidő volt. Az egyetlen kellemetlenség az volt mindössze, hogy a hó iszonyúan vakított, a szemem majdnem kiégett, kénytelen voltam csak lefelé nézni, a gyönyörű havas tájból szinte semmit nem láttam! :((((((((((((( 
Talán ilyen nehéz versenyem még sosem volt, az időeredményemen ez világosan látszik.:((((
Csalókán kezdődött az egész, az első 2-3 km (azt leszámítva, hogy folyamatosan felfelé futottam) viszonylag jól futható volt...aztán jött a "fekete leves"! :)) 25-30 cm-es szűzhó - amit ugyan kitapostak már előttünk, de még így is nagyon-nagyon kemény volt a pálya, egy nyomsáv - Anyám (Lencsi) szerint igazi túlélő verseny volt! :)))))

Összesítésben I. lettem, bár Klári ma is rendesen "odatette magát". Szedtem a lábam, mégsem tudtam utolérni, bár helyenként 50-60 m-re feljöttem rá. Nekem azonban a decemberi időm jobb volt, mint neki a mai, ezért az idén én nyertem! :)))))))) Erre nem számítottam, azt hittem, hogy most is ő viszi el az első helyet. 
Helyes kis kupát kaptam és egy aranyérmet.
Szuper volt ez a mai nap is, de hihetetlenül elfáradtam.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 12.2 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Borsi képe

Borsi 5248 napja

Köszönöm, Kedves Lucas! :))))
Valóban ragyogóan szép idő volt - hiszen jön a TAVASZ! - , bár a Mátrában még a hó jelentős akadályt jelentett ma! :)))) Hogy éreztessem: a mai etap túlélő versenynek is bevált volna! :))))))))) (25-30 cm-es szűzhó, a teteje megfagyva, az előttünk futók rendesen letaposták, helyenként nagyon csúszott, a túrista ösvényen való futás pedig gyalázat volt, de bizonyos szempontból biztonságos is, nagy esésnél nem törtük volna össze magunkat! :)))))))))))))
Az energiára pedig nagy-nagy szükségem volt/van, mert kissé leamortizálódtam - főleg lelkileg - de szépen összeszedem magam majd rövidesen és minden megy tovább a maga útján!
Köszönöm, hogy gondoltál rám!
Nálad minden rendben? :))))
Üdv: Borsi :)))))))))
(Nézd meg a naplómat, benne lesz az eredményem - most állok neki megírni! :)))

lucas képe

lucas 5248 napja

Ragyogó szép idő van. Remélem ott is.  Energia megy.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!