Marion futás

2010.02.05 Péntek, 15:51:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:46:00

Távolság

27.7 km

Tempó

08:10 p/km (7.35 km/h)

Edzésleírás

Rekordot döntöttem ezzel a távval.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:46:00 27.7 08:10 7.35 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Marion képe

Marion 5240 napja

Lehet megfogadom a tanácsodat, főleg most, hogy ki fog esni egy kis idő. A férjem szerint is versenyen kellene először maratont futni, hiszen milyen már az, hogy megyek életem első maratonjára, és már nem is az első. Van benne valami.

monique képe

monique 5242 napja

szerintem elég 30-35km-t lefutni edzésen a maraton előtt 3 héttel. mondom én aki szintén nem futott még maratont :))) (de sokat olvastam a témában, és nem véletlen h ennyit érdemes előtte lefutni csak. persze ha bírod, lehet tovább is, de ha megzuhansz a végére, akkor többet ártasz vele mint használsz)

Marion képe

Marion 5256 napja

3x próbálok futni egy héten, de sajna a téli hideg és útviszonyok miatt nem mindig jutok el a pályáig. Az edzéstervemben 10 km - 10 km - hosszú futás fokozatosan emelve szerepel egy héten. Csökkenő hétre nincs idő, sőt akkor nagyobbakat kellene a növekvő hetekben emelni. Azért nem futok kevesebbet 10 km-nél, mert nem vagyok hajlandó 20 percet oda, 20 percet vissza tekerni, aztán alig futni. És muszály ilyen tempóban emelnem, hogy eljussak az áprilisi maratonra a 42 km-ig. Tudom, hogy nem kell verseny előtt lefutni az egész távot, de én szeretném, 3 héttel előtte. Majd meglátom, hogy alakul. MungDaal, monerd2! Köszi az aktív részvételeteket! Amikor leírok valamit, mindig eszembe jut, hogy vajon most miért fogok Tőletek kikapni. :)

MungDaal képe

MungDaal 5258 napja

25cm??? :OOOO :DDD

monique képe

monique 5258 napja

egyet kell értenem Munggal abban, hogy heti legalább 3x kéne futni (persze csak fokozatosan emelve a terhelést), amiben lehet hosszú futás is de azt is fokozatosan emelve. azért a maratoni táv nem vicc. :)

de amúgy jók az edzéseid! a biciklit nagyon jól nyomod! :)

Mung, neked mennyi volt a leghosszabb fiatalkorodban?! :)

MungDaal képe

MungDaal 5258 napja

Jah, meg hülyeséget! Már bocsi! De ennyi heti kilivel a hátad mögött ennyit futni! Ha így folytatod, tuti nem lesz eblőled ájronmanci! Tessék szépen futogatni, keveseket, de gyakran! Most majd szenvedsz 4-5 napig, hogy rendbejöjjön mindened?!

Ha a térded tényleg puklisodik hátul, akkor meg mars az orvoshoz!
Azt végképp nem az edzésonline-on kellene diagnosztizálgatni!

Egyébként meg nagyon ügyes vagy. Én ennyit még nem futottam egyben (mióta újrakezdtem). Nekem még korai.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!