zolle futás

Szecsői futónap2018.09.30 Vasárnap, 12:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:37:25

Távolság

10 km

Tempó

03:45 p/km (16.04 km/h)

Edzésleírás

Szecsői futónap.

Horváth Sanyival mentünk le. A régi, megszokott arcok közül nem sokan voltak ma. :-(

A pálya a tavalyi, 1/3 részt terep, a táv 4 körben teljesítve.

A rajtnál két fiatal tört az élre és a triatlonos Major Gabi inkább mögöttem próbálta tartani a tempót. (Ő nyerte a dupla sprintet Ábrahámhegyen - ott Én csak 4. lettem).

Az egyik srácon látszott, hogy max 2 km-ig fogja bírni ezt a tempót - és úgy is lett, ott értem utol.

A másik szépen őrizte kb 30m-es előnyét és Én próbáltam nem elengedni. Elég kemény tempót diktált - éreztem, ha ez így megy tovább, akkor ez nem lesz meg.

A 2. körben szerencsére érezhetően közeledtem és a kör végére meg is volt a srác. Persze nem voltam benne biztos, hogy elfáradt e vagy csak kiengedett annak tudatában h nincs mögötte senki.

Jött a 3. kör, ahol Én sem akartam igazán otthagyni - izgalmasabb mindenkinek ha van egy kis versengés - így nem váltottam komoly tempót, hanem csak elé álltam és vártam, h mit bír. Jött is szépen mögöttem, de nem akart előzni.

A 4. kör elején, az utolsó 2,5km-re, aztán ritmust váltottam . Ha van még az ellenfelembe szufla, akkor az most derüljön ki! A homokos részen szépen lemaradt - akárcsak a kerékpáros felvezető - de a végére még kapkodnom kellett a lábam, mert a semmiből feljött egy másik ifjonc és bizony ha van még 1-2 kili, lehet utolér! :-)

Sajnos nincs abszolút értékelés, így kicsit feleslegesnek éreztem, hogy töröm magam az elsőségért és igazából csak seniorban vagyok jutalmazva. Persze a lelkemnek jólesik, hogy megnyertem abszolútban is :-) , de elég lett volna 42 perc is a senior győzelemhez.

 

Edzésszakaszok

Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

hadzsi képe

hadzsi 2056 napja

"elég lett volna 42 perc..." Eztr inkább hagyjuk is... Szép volt, gratula!

(és én vagyok kemény? ugyan!)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!