yoyo futás

2010.01.16 Szombat, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:39:00

Távolság

15.3 km

Tempó

06:28 p/km (9.27 km/h)

Edzésleírás

Kocogás dolgozni .
Szerencse,hogy volt nálam kutyariasztó ,ketten próbálkoztak ellenem ,a gazda meg rohant a szántóföldről kiabálva , mert hogy ott sétáltatta őket , A kutyák szófogadatlanok voltak ,még az odaérkezésekor sem hagyták abba .Végül bele rúgott ,és elfutott ,Elnézést kért a faszi .

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:39:00 15.3 06:28 9.27 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

cica66 képe

cica66 5238 napja

Már megint belecsaptál a lecsóba..:)...jó lenne nekem az energiád fele is..:)..Gratulálok az egész héthez..:)
yoyo képe

yoyo 5238 napja

erbea !

Szerintem megbízható ,mert eddig sikerült távol tartanom a kutyákat..Mondjuk fura ,hogy csak nyomkodom ,és nincs hangja ,de maga a tudat is biztonságot ad,hogy van egy kutyariasztó nálam .
Velem történtek kutyás atrocitások ,volt olyan is ,hogy a ruhát huzogatta rajtam . A legjobb ijenkor szoborrá dermedni,,,komolyan!!  akkor nem bántott egyszer sem .Aztán vettem ezt a kutyikutyut ,(mamukámtól kaptam+ ) és hát mostanában többet hordom én is ,mert elég sok a kóbor kutya .
Nem elszaladni , csöndbe maradni , kezeket melkasig emelni , és nem a szemébe nézni .

Kopikám vigyázz magadra te is !

Sipi !
Milyen túrára gondolsz ? ;) Magas Börzsöny jövőhéten  ?
Sipi képe

Sipi 5239 napja

Csak óvatatosan Yoyo ,én is jártam múltkor hasonlóan a Rákos pataknál... ,két kóbor eb támadott nagyon agresszíven (a kobor kutya általában nem szokott támadni ,mert fél.....) ,aztán rájöttem ,hogy kölykei vannak ,és annak a gödörnek a közelében futottam.....:((
Túra nem lesz valami? 

kopi60 képe

kopi60 5239 napja

Szia yoyo!

Látom dolgozol és edzel szorgalmasan.
Sajnos nálunk is van egy falka jobór eb,,,sajnálom őket nem ők tehetnek a sorsukról lassan egy éve nem tesz senki semmit..csak társasággal lehet futni,egyedül nem ajánlatos...ismét a médiához fordulok,valószinű,hogy országoshoz,ez nem mehet igy tovább,nagyon csúnya harapások voltak..és még mindig nem tesznek semmit csak passzolják a labdát tovább.Azért vigyázz,ha egyedül vagy.Szia.
mjoci képe

mjoci 5239 napja

Örülök, hogy nem lett semmi bajod.
erbea képe

erbea 5239 napja

Szia Yoyo!!

Tényleg szerencséd volt!
Már amúgy is szerettem volna megkérdezni,mert tudtam,hogy Neked van riasztód :  megbízhatóan műkődik ez a kütyü?...érdemes beszerezni ? Nekem is vannak néha gondjaim a blökikkel,ráadásul gazdik nélkül.Elég kietlen terepen futkosok és vacak érzés szorongva kimenni oda.Még nem történt semmi komoly,de nem is szeretném megvárni.:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!