janosib túra

2018.02.17 Szombat, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

09:09:20

Távolság

37.5 km

Tempó

14:39 p/km (4.10 km/h)

Edzésleírás

OKT 13. és 14. szakasza Piliscsaba-Hűvösvölgy-Rozália téglagyár

Eljött a nap, hogy elkezdjük Zolival az Országos Kék Túra teljesítését. Bár korábban jó időt mondtak mára, ez reggel nem igazán látszot, ráadásul a 6-os kelés nem az én asztalom, de mindegy, egyszer belefér...Időben ott voltunk az állomáson, de alig fértünk fel Ürömnél a vonatra (utóbb kiderült, hogy ELTE-s szezonnyitó túra volt), aminek köszönhetően a MÁV ajándékba adta a 370 Ft-os vonatjegyet, mert a kalauz nem jött :-)

Derűsen kezdtük a túrát, azonban egyre több lett a hó, volt, ahol 20 centis hóban gázoltunk, ami miatt elég hamar nedves lett a nadrágom alja és a zoknim. A hó kicsit belassított minket, egyszer a kék keresztre is rátévedtünk, de azért haladtunk. Én nem sokat tettem volna  rá, hogy Zoli Hűvösvölgynél továbbjön, de elindultunk és onnan már nem volt visszaút :-) Egy kicsit levágtunk és az Árpád -kilátót kihagytuk, de utólag úgy tűnik a térkép alapján, hogy nem sok maradt ki, összességében a plusszokkal és a kihagyással az itiner körüli km-rel végeztünk, ráadásul az ürömi visszagyaloglással 1km lett a plusszunk.

Sajnos a nap közepén bepárásodott az idő, a HHH-n fel sem mentünk a kilátóba, mert nem volt értelme. Onnan már szinte csak lefelé volt, de itt volt egyedül sár, ami kimaradhatott volna.

Összességében jó kis móka volt, teljesítettük a célt, már csak 1127,5km van hátra :-D

GPS szerint: 37,6km

Szintemelkedés: 1575m

További info: http://tpks.ws/gUYMv

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
09:09:20 37.5 14:39 4.10 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

foxmulder képe

foxmulder 2260 napja

egészségetekre.

(a jegyet pedig vegyétek meg utólag :-D)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!