komiagi futás

2017.12.27 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:15:00

Távolság

10.25 km

Tempó

07:19 p/km (8.20 km/h)

Edzésleírás

Terepfutás az új terepcipő kipróbálása céljából, meg azért, mert ez a december nagyon-nagyon gyenge - mármint sport szempontjából, és így én is az vagyok.

Szint: fogalmam sincs, de max. 100 m - mondjuk, én még ebbe is belegyalogoltam... egyszerűen utálok felfelé futni, meg nem is bírom egyátalán, és nekem a "felfelé" az nem csak az, ami tényleg emelkedik, netán meredek, hanem ami épp csak nem vízszintes, és nem lejt.

Az útvonal:

A 11-es busz végállomása után még le autóval a Görgényi úton a parkolóig, és onnan a vitorlázó reptérig már futva. A reptéren 3 kör, majd vissza a parkolóhoz.

Az út odafelé enyhén emelkedik, ahol nem annyira enyhén, ott én gyalogoltam - kétszer. Az első 100 m kellemes, amolyan tökjóvégrefuthatok érzés, aztán elkezdett fáradni a lábam, és a seggem. A jobb seggem tök gáz, ott valami görcsöl, vagy nem is tudom. Persze, nem görcsöl, az más, de ott belül fáj valami az ülőgumómon.

De hősiesen mentem tovább, a Határnyeregnél már nem emelekedik az út, hurrá.

Ez a szakasz olyan 1,1 km.

A reptéren egy kör (google térképen lelépve) 2670 m, legyen mondjuk, 2,7 km.

Lefelé lejt - na, ez jó, szóval, Máriaremete felé lejt, csak egy kicsit, itt kellemes a futás, viszont visszafelé emelkedik, ami gondolom, nem is számít szintnek, de nekem az volt, főleg, hogy ami gyenge szél volt, az itt pont szembefújt. Azért megfutottam, ennyit még éppen bírok :-)

A táv összesen 1,1+1,1+3x2,7=10,2-10,3 km.

Írok 10,25-öt, így az évi összes futásomból eltűnik az a béna második tizedes, amit egyszer valahogy sikerült begyűjtenem, de igazából senki emberfia nem számolja a km-eket méter-pontosan...

Az idő nagyon kellemes volt, rövidújjú és futófelső volt rajtam, de a felsőt levettem az első kör végén. Elég volt az egy szál rövidujjú. December végén... de hát ez van.

Ja, és amúgy az időben benne van egy pisilés, és két cipőkötés, szóval, nem is volt ez olyan rossz...

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:15:00 10.25 07:19 8.20 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!