ripetti futás

2009.12.03 Csütörtök, 18:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

9.6 km Szint: 30 m

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

TF pályára elkoccolás.
Ott nagy meglepétesemre csak négyen voltak. Az igazi Sebcoe, EB2, Anti, és a ködös Albion szülötte, Keats és Burns nyelvének tudója, a sokunkat Rómeóvá tevő Julia kiért oly sokan vállalnánk mit ama génius költő hősére mért. Vagy ha Montague-k közt helyünk nem lelénk, lennénk bár vadorzó, ki Sherwood erdejében Nottingham lordján vesz sebet, s fuszekliját orozza el, míg Guy of Gisborne kiáltja rá: "Paraszt! Melyik út megyen Budára!"

Nos, ők négyen vártak rám. S én ötödikként csatlakozva futottam velük 5 kört még.
Aztán 2 kili jött, mely Hős tempót kívánt. Én gyorsnak és erősnek érezvén magam, hajtottam s űztem ernyedt testemet. S valóban, 7:50 lett a vége mely 3:55 p/km. S nekem ez szép tempó.
Ezután repülőket futottunk. Mint modtam, jól ment s éreztem magamban erőt, és energiát is jócskán. De jaj. A lélek kész, de a test erőtlen. A 18. repülőnél lábam ugyanott begörcsölt és meghúzódott, ahol három hete is.
Most nem volt olyan nagy az iram, ezért nem olyan erősen, és azonnal meg is tudtam állni, de roppant kellemetlen. Most megint ki kell hagynom valamennyit! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!  ;(

Viszont a végére befutott Edzőbá, és ez azért kicsit feldobta ezt a szomorú végű estét. Főleg miután újból megcsillantotta balneológiai szaktudását.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 9.6 00:00 0.00 30 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

ripetti képe

ripetti 5312 napja

Süket és vak a tudat. De homályán túl erős kötelék fűzi össze lelkünk, s e fúziót tápláló erő egyetlen érző és lélegző lénnyé tesz midnyájunkat, s e lény neve: Rómeó Gepárdhím.

Röviden: Júliának akartam imponálni, azért futottam olyan vadul, hogy végül lesérültem.
Pierre képe

Pierre 5313 napja

Mi lenne, ha a repülőket egy időre hanyagolnád? Vagy ez túl földhözragadt ötlet?
csattogoboka képe

csattogoboka 5313 napja

Ó balga Királyom! Hát nem érted, hogy felelős vagy népedért! A Te fájdalmad a miénk, a Te szenvedésed, a miénk...a Te lábad a miénk... ;)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!