mrob túra

2017.08.26 Szombat, 06:17:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

08:33:00

Távolság

41 km Szint: 1150 m

Tempó

12:31 p/km (4.80 km/h)

Edzésleírás

2.nap

OKT 26.szakasz, Regéc-Sátoraljaújhely

Úgy számoltam, kell a 6 körüli indulás, hogy nyugiban elérjem a vonatot és minimum a Nagy Péter mennykőre kimenjek + pihenni is tudjak. A reggel egy nagy bosszúsággal indult, éjszaka lemerült a telefon csutkára, telefon nélkül indultam így el, 25 kili a köv. falu...
Garmint azért elindítottam, uh.kb Makkoshotyáig amíg nem merül le tudtam legalább azt, hogy mennyi az idő.
6:17 kor sikerült elindulni a szállásról, kellemes hűvösben, ezt még visszasírtam később, a regéci pecsétet kis munkával megtaláltam,
egy giccs fadobozban volt a szürke egyendoboz eldugva, előtte álltam és nem kapcsoltam.
Hosszú emelkedővel kezdtem, utána órákig csak a gerincen lavírozik a kék, a Nagy Péter mennykőhöz egyértelmű a jelzés, 690 m a tába szerint uh. az iőpufferemet kb el is lőttem vele. Egy fiatal szarvas őrizte a csúcsot és nem izgatta magát hogy én közelítek, végig figyelt. A kilátás ténylg szép, szemben a füzéri vár figyel.
István-kút és Eszkála simán megvolt, Eszkálánál a forrást nem kerestem meg. Makkoshotyka felé már tekerték fel a hőfokot, az út monotonitását egy szép rét törte meg, a Zsidó-rét, itt pihentem és ettem a fa alatt.
Innen nagyjából lejtett a faluig, már-már olyan sokat, hogy azt hittem lemegy tengerszint alá.
A boltban bélyegeztem és ittam egy kólát, aztán tudatosult bennm hogy terv szerint haladok de még sok van hátra és indulni kell, a végén még a nagy Nyudodót meg kell mászni és addig is kell h legyen 236 m szint a füzet szerint.
Cirkáló-tanyánál kerítés nincs csak kutya, de nagyon aranyos volt. Innen a Nyugodóig küzdöttem a meleggel, tele voltam bögöllyel és kullancsléggyel, az órám is ekkor merült le. A Rákóczi-fa után megint megálltam ettem egy csokit, ezután még voltak emelkedők meg mindenféle árkok de aztán nagy sokára eljött a várva-várt aszfalt.
Itt már megnyugodtam, mert tudtam h kb. egy óra alat át lehet érni a vonathoz. Felbaktattam a nyeregbe, közben arra gondoltam, hogy de jó lenne ha egyszer a Kazinczy túrán is jönnék majd itt felfelé. A nyeregben szusszantam kicsit majd leereszkedtem a K+-n.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
08:33:00 41 12:31 4.80 1150 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Nike Lunarglide 6