yoyo futás

2009.11.14 Szombat, 07:32:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:28:00

Távolság

12 km

Tempó

07:20 p/km (8.18 km/h)

Edzésleírás

Nagy kevélyre kabóca kunyhójához !  Ezután a lámpa "ünnepélyes" átadása egy  tábortűznél , Történet felolvasása... megható pityergés  ,ezután  egy kör a piros kocka, zöld sávon ,majd a nyeregből a piroson felfelé . Csanya,solkima,kabóca,zsotyek,cxkaresz,nedus .Jó volt köztetek lánynak lenni ,,,főleg a a kevély nyeregből visszafelé a piroson :P
Kabóca ! használd egészséggel a lámpádat ,nekünk is öröm,hogy egy ilyen ,,,"számodra létfontosságú" lámpához hozzá segíthettünk !
A km tipp ,,de a lényeg,hogy nem lustálkodtunk :P

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:28:00 12 07:20 8.18 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

SzBogárka képe

SzBogárka 5301 napja

Yoyo, egészségedre a hétvégi futásokat, ezer köszönet a hozzájárulásért Kabóca ajándékához, és köszönjük, hogy együtt osztoztál velünk az örömben! Emlékezetes hétvége volt!
Manó képe

Manó 5301 napja

Látom Yoyooka, te sem unatkzotál a hétvégén.
Jújjj! Ez nagyon szép volt! :)
yoyo képe

yoyo 5301 napja

Igen Bolyhika !

A teljes történetet ide másolom csanyától .

November 7.-én mél érkezett Hurvinek2 topiktársunktól. A levélben leírta, hogy találkozott Kabócával és beszélgetek a Petzl Ultra lámpáról amit Kabóca kipróbált egy Medvegyu féle Kolbász és Futás alkalmával.Elmondta, hogy Kabóca azzal a lámpával tud sötétben futni, a látáshibája ellenére. Megkérdezte ismerek-e olyan futókat akik beszállnának a lámpa árába ha gyűjtést rendeznénk.Az Ultra Belt bolti ára 104.000 Ft. Írtam a Petzl forgalmazójának egy levelet, és árat kértem a lámpára . ( Van némi kedvezményem a Petzl-nél....).A válasz 75.000 Ft volt. Küldtem mélt az összes olyan futónak akinek ismerem a mél címét és/vagy akiknek publikus az Index-en a címük. A felajánlások azonnal érkeztek. A Petzl-nél megrendeltem a lámpát és beleírtam, hogy egy látáscsökkent futónak lesz a lámpa. A rendelés visszaigazoló mélben 50.000 Ft-ot írtak a lámpa árára. Ez a pénz az első napon összejött. Közben csak jöttek és jöttek a felajánlások. Megérkezett postán a lámpa. És csak jöttek és jöttek a felajánlások.
30 ember felajánlásából összejött 125.500 Ft. Kicsit több lett mint a lámpa ára....
Krisztával beszéltem, elmondta, hogy a hétvégén az Ezüst-hegyi kunyhóban lesznek. Szombat reggel nyolcra tűztem ki a lámpa átadásának időpontját. Bevittem a körúti Overlandba egy UTMB plakátot és megírtam mélben a gyűjtésben résztvetteknek, hogy menjenek be és írják alá. ( A plakátot Kabóca elhozza a pátyi Mézeskalács és Futásra. Akinek még hiányzik az aláírása a plakátról, ott aláírhat. )
Aztán eljött a szombat reggel. Kabóca abban a hitben volt, hogy ismét egy közösségi futás lesz és amiatt megyünk fel a kunyhóhoz. Mikor mindenki, aki előre jelezte, hogy ott lesz a lámpa átadásáná,l megérkezett, Kriszta felolvasta a gyűjtés történetét. Köszönetet mondott mindenkinek aki részt vett ebben az ügyben. Elmondta, hogy a pénzből a lámpán kívül Kabóca kap még egy pár Petzl karbon botot, egy pót akkut a lámpához, egy háti hámot a lámpához, ebből fizeti a nevezést a CCC-re és még marad is pénz egyéb felszerelésre.
Ahogy láttam mindenkinek füst ment a szemébe és furcsán szipogtunk. Ezután átadtam a lámpát. Kabóca igencsak megvolt hatódva. Aztán valóban futottunk egyet. A kunyhóhoz visszaérve még faltunk egy kis pogácsát, ittunk egy kis teát majd mindenki ment a dolgára.

Köszönet illeti Hurvinek2-t, hogy elindította ezt nagyszerű dolgot.
köszönet illet mindenkit aki hozzájárult a gyűjtéshez.
Köszönet illeti a Petzl forgalmazóját a Gránit Design Kft-t a rendkivül kedvezményes árért.

Csanya


nyaff képe

nyaff 5301 napja

Hmm, erről lehetne többet megtudni?
solkima képe

solkima 5301 napja

Örülök, hogy el tudtál jönni szombat reggel.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!