plezerm futás

2017.06.10 Szombat, 11:25:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:33:57

Távolság

21 km

Tempó

04:28 p/km (13.41 km/h)

Edzésleírás

Keszthely Triatlon féltáv OB.

Ha röviden foglalom össze akkor zseniális volt. 

Reggel hűvös volt és szél, mint megtudtam utólag a rajt után 2-es viharjelzés volt és a vizimentők majdnem kiszedették az embereked, de a vezetőbíró közölte, hogy amíg a vizirendőr nem jönn addig Ő nem tesz semmit. Jó, hogy mehettünk.

Az úszótáv a be és kijutással hosszabb volt így kb 2200 volt. Próbáltam tartani az tempómat és volt akin én úsztam át volt aki rajtam. Nagyon vegyes volt a mezőny. Ha nem is a legjobb idővel, de jobb mint tavaly az 53 helyen jöttem ki a vízből. 30:31 lett. Lassan úszni is kellene.

Zsákos rendszerű depó neoprén levételével nagyon hosszú volt és maga a depó is az volt. Így a depóidőm 4:04 lett.

A bringára kimenve Erával az elején taliztam szólt, hogy ügyessen és egy darabig a városban még láttam. Kiértünk a városból majd az első emelkedő után nagyon nehezen akkart visszamenni nagy tányérra, így eldöntöttem azon megyek végig. Nem volt egyszerű. A kifele menetnél az első fordító felé komoly szembeszél volt ott egy cél volt: úgy tolni, hogy 30 alá ne essen a tempó. Az 5 órás célidő miatt. A végén az emelkedőkön a comhajlítóm nagyon görcsközel volt, óvatosabbra vettem az a lában és egy fél kulacs izo-t betoltam. Kis idő múlva megoldódott. Végül 2:41:42 lett a bringaidő a tervezetten belül.

Ismét a hosszú zsákos depó: 2:46

Az 5 órán belüli cél nagyon rezgett, mert ha azt futom amit képzeltem akkor nincs esélyem rá. A Csaba elment mellettem, kérdeztem milyen tempót fut azt mondta, 4:45. Itt elbizonytalanodtam. De még ezen körben mondtam magamnak, hogy ez egy verseny. Így mindíg kipéciztem valakit akit utol akkarok érni és szaladtam utána. Az első köridőmet 25 percre terveztem, de 23 lett és így haladdtam és úgy voltam vele megyek így ameddig bírom. Az utolsó kör kezdeténél mondták, hogy a Csaba ott van előttem 50 méterre kapjam el. A kastélyban megláttam, hogy tényleg közel van. Egy életem egy halálom elkapom és a lejtő alján elmentem mellette. Egy darabon próbálkozett, de feladdta fejben. Az időm 1:33:57 lett ami nekem zseniális. 5 perc körül terveztem, remélte picive 5 percen belülieket, de így ez. Hát frenetikus. 

Végül a 116. lettem korosztályban a 12. Itt minden adott volt egy jól sikerült versenyhez nekem. Az időjárás, a depóhelyeim, szóval minden. Az órám valahol meghülyült, mert nekem 4:49 nél állt meg, de a hivatalos 4:53:02. Ez is zseniális volt nekem. A Cél meglett 5 órán belüli féltáv Keszthelyen. S ezt a futásommal csináltam meg, ami eddíg a gyenge számom volt. Eddíg. A fradisok közül csak Era előzött meg. :-D

Köszi az Erának a jó futásokat és a Zolinak a nagyon hasznos bringákat. 

Pár nap pihi és a következő cél Nagyatád. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:33:57 21 04:28 13.41 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

kincsoo képe

kincsoo 2529 napja

NAgyon szép eredmény! Gratulálok!

zolle képe

zolle 2533 napja

El vagyok hülve ettől a komoly futástól, mert ez már tényleg komoly idő. Ide külön gratula!

És persze az egész versenyzésért! :-)

Majd ha összefutunk, azért még beszéljünk, hogy mennyire hiányzott a pulzusmérés. ;-) Ja, és hogyan, mivel, mikor frissítettél. :-)

Szép volt, kapsz 5 csillagot. :-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!