hidemano0o futás

2017.05.13 Szombat, 13:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:37:49

Távolság

10 km

Tempó

03:47 p/km (15.87 km/h)

Edzésleírás

Orfűmad olimpiai távú triatln

Úszás még mindig hideg volt, kiprobáltam milyen az ha végig kettes levegővel úszok az biztos, hogy komfortosabb volt. Eleinte kaptam 1-2 pofont, de első bója után végig egyedül úsztam. Ahhoz képest teljesen jó az idő nem nyomtam maxra, de ilyenkor valahogy nem is tudom... Triatlonosok közt 6. helyen jöttem ki, de ez még így is édes-kevés.. (Tavalyhoz képest viszont elég nagy előrelépés)

Bringa

Szilágyi Peti és Józsi volt az ellenfelem, bár úszás után már ~1.5p előnyük volt Petinek még annál is több, így Józsit kellett/keleltt volna összeszednem. :) Magyarszéki fordítónál láttam először őket, addig többieket vadásztam le, de sokat nem tudtam hozni Józsi picit jobbat is bringázott, de így is 2. legjobb időt tekertem... (mondanom se kell tavalyhoz képest.... :) )

Futás

Az erősségem, közeledtem is ~40mp-et hoztam Józsin, de természetesen ez kevés volt, ahogy láttam, hogy érdemben nem közeledem el is engedtem a dolgot. Hozzáteszem ezzel a szinttel ami volt futáson nincs ok a szégyenkezésre. Peti után 2. legjobb futó idő lett így is, hogy kiengedtem. De talán túl sokat voltam intenzív tartományban, mert nem pörögtt azért annyira a lábam..

bejöttem absz 3.  korcsoport 2. helyre idei első triatlon versenyen Fejlődés van, depozni még mindig nem tudok, órát ideje lenne megtanulni rendesen használni , illetve jobban kihajtani magam (bár ez sorozatos edzések miatt azért nem olyan könnyü). Megyünk előre, Köszönet Katámnak, illetve csapattársamnak Petinek, hogy levitt minket :)

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:37:49 10 03:47 15.87 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Wierchen képe

Wierchen 2562 napja

Gratulálok, nagyon szép!

hidemano0o képe

hidemano0o 2565 napja

Köszi :)

galagyuri képe

galagyuri 2566 napja

Gratulálok!! Figyelem amit művelsz, piszok jó vagy!!!

jocccc képe

jocccc 2566 napja

brutál sokat léptél előre idénre, gratula! kíváncsi leszek keszthelyre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!