komiagi futás

2017.05.10 Szerda, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:32:50

Távolság

16 km

Tempó

05:48 p/km (10.34 km/h)

Edzésleírás

Elmentem bringával a Szilas-patakhoz (nem egy kellemes útvonal, bár lehet, hogy túl nagyok az igényeim... a Kerepesi út mentén végig van bicikliút, ez jó, de maga az út elég roggyant, plusz az autóforgalom miatt büdös... odafelé a "kertek alatt" mentem, de így volt 2-3 kacifántos kereszteződés, beláthatatlanul kanyarodó főútvonal, ami miatt nem igazán tetszett, ezért visszafelé nem erre mentem, pedig ez amúgy jó lett volna).

És a futás:

Az első 4 km-en nagyon fáradtak a lábszáraim, megint boka és térd között, "belül", bár most nem vizionáltam mélyvénás trombózist, azért kellemetlen volt.

A második 4 km-en elzsibbadtak a lábfejeim, a jobb is kicsit, de a bal teljesen. Na, ez már nagyon kellemetlen volt.

A harmadik 4 km volt a legjobb, elmúlt a zsibbadás, jó tempóban haladtam, bár nem gyorsan, pulzust nem mértem, de tökéletesen jól kaptam levegőt.

Az utolsó 4 km-en pedig már fáradtam, úgy egyenletesen mindenütt, úgyhogy itt belassultam - azt hiszem. A combom fáradt főleg (az EU-s futás után izomláz volt mindkét combfeszítőmben, nem halálos, de azért elég erős - ez fura volt, mert futástól már ezer éve nem volt izomlázam, max. tereptől).

Összességében:

Ez most nem esett annyira jól, mint az utóbbi időszak többi futása, akár hosszú, akár gyors volt, most nem annyira áradt az endorfin, csak "meg akartam csinálni", de néha ez is belefér, és azért a tempó - bár közelében sincs pl. a vasárnapinak - elfogadható volt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:32:50 16 05:48 10.34 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!