ikerkaszat futás

2017.04.17 Hétfő, 10:37:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

8.35 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

1,6 km bemelegítés

4 X 200 méter gyors résztáv, elvárás: 56 mp, tény 52, 54, 53, 53 mp közte 1 perc jogg

4 X 1 perc Maximális futótempóban közte 4 perc jogg

4  repülő

1.86 km levezetés

Nézegettem itthon milyen edzés ez már,  micsoda könnyű. Na elkente a szája szélét a 16X maratonistának, ez nem fehér embernek való. A résztávok után kis szédülés, gyenge hányinger, a nap tűzött, a só csipte az arcom... 

62.9 kg

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0.1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

yeppster képe

yeppster 2585 napja

Nem a szamok szamitanak, hanem hogy ebbol mennyit fogsz elvezni :)

ikerkaszat képe

ikerkaszat 2586 napja

100 maratonra és 100 véradásra hajtok:-)

yeppster képe

yeppster 2586 napja

Szerintem leszel Te meg 70x :D

ikerkaszat képe

ikerkaszat 2586 napja

Egy jó szakember volt, csak azt akartam mondani, nem valami jött-ment. Valóban nem volt ilyen, de kell a változatosság:-)

Majazsóka képe

Majazsóka 2586 napja

Dóri! Mi az, hogy az év dietetikusa? Hányan is akarták ezt a címet, Inkább írd azt, hogy a celeb dietetikus. Frankón menedzselte magát. Van valami köze a futáshoz, illetve egészen pontosan Hozzád? Ezeknek a dolgoknak annyira személyre szabottaknak kell lenni, amennyire csak lehet! Yeppster véleményét osztom: a saját szervezetedre hallgass! Naná, hogy szédelegsz, mert nem szoktál ilyen intenzitású edzéseket futni. Szóval toljad neki! Az, hogy 16 maratont futottál, nem azt jelenti, hogy egy ilyen intenzív résztávos edzéstervet perfektül, minden fájdalom, szenvedés, fáradtság nélkül végig tudsz csinálni. Gondolom azokra nem használtál ilyen tervet.

yeppster képe

yeppster 2586 napja

En ugy gondolom, hoggy egy oran beluli edzesek sem egyformak, van kozottuk laza es brutalisan kemeny is, illetve ugye az is szamitana, hogy elotte mennyit aludtal, mennyire vagy stresszes, mennyire vagy kipihent, volt e keresztedzesed, hogy kajaltal, mit ittal stb.  Szoval altalanositani nem jo szerintem. Egy oras resztav nem sima egyoras edzes. Illetve ugye azt is figyelembe kell venni, hogy ugyanannal az edzesnel modjuk kinek milyen az edzettsegi foka, ki hany kilo (magahoz a csontozatahoz kepest) es igy maris mindenkinek masra van szuksege. Anno amikor a portugaloknal kaptam a morfium injekciokat, azert nekem kb ket ora alatt elmult midegyik hatasa, hiszen mig en ott 114 kg voltam, addig a helyiek, akikre a szabvany szolt max 65 kg-sak, nem is utott ki az adag, sot!

De Te erzed, Te tudod, szerintem ne ram es ne is barmilyen ev sportoloja diatetikusara hallgas, hanem a sajat testedre csakis, es ha a tested szedeleg, az valaminek a jele. Tudom egy jo kemeny edzesnek:D

ikerkaszat képe

ikerkaszat 2586 napja

Ezt az egy órán belüli edzésen csak víz kell, pont egy előadáson hallottam, ami kimondottan sportolóknak szólt és az Év dietetikusa tartotta. De józan paraszti ész is ezt diktálja. Köszönöm a tanácsaid, sokat profitálom belőlük, főleg a barátságunk elején, amikor megismerkedtünk 2010-ben.

yeppster képe

yeppster 2586 napja

Szerintem nem edzes kozben kell fogyni :D illetve az isotonias cuccokban annyira keves a kaloria, nezd csak meg! Helyette van benuk natrium, kalcium, macnezium, so, stb. Minden ami ahhoz kell hogy ne az izmodat rombold le az edzeseken. Persze nem vagyok szakerto, sot kifejezetten kover ember vagyok, szoval valoszinuleg en csinalom rosszabbul a dolgokat, hiszen en nem valtozom, Te meg fejlodsz! Csak csodalni tudlak, de nekem maniam a folyamatos frissites.

ikerkaszat képe

ikerkaszat 2587 napja

170 pulzus körül természetes a szédülés, azt gondolomn! 1 óránál kisebb időtartamot meghaladó edzéskor csak vizet iszom, még mindig van honnan fogyni:-(

yeppster képe

yeppster 2587 napja

Ügyes vagy. Max megjegyzésnek: isogél és isotonias ital és nem lesz szédülés és lassúlás a végére.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!