2017.04.09 Vasárnap, 10:18:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:07:45

Távolság

21.2 km

Tempó

06:02 p/km (9.96 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
0
Maximum
178

Edzésleírás

32. Telekom Vivicitta Félmaraton

A múlt heti tókerülés után a héten kicsit leeresztettem. Ezért ma nem is voltak nagy elvárásaim. A viszonylag kedvező időjárás és az elmúlt hetek eredményei alapján egy 2:15-ös időt saccoltam magamnak. A rajt előtti hosszas Toi-Toi sorbanállás és a szakaszos rajtnak köszönhető 20 perces rajtban álldogálás viszont kifejezetten nem esett jól. A talpan elkezdett fájni / zsibbadni és a derekam is éreztem picit. Hiába próbáltam mozogni közben picit.

Szerencsére az első kiliken hamar bemelegedtem és beálltam egy kicsivel 6 perc alatti tempóra. Ez talán valamit lassult majd megint gyorsult a végefelé. Hiába na, érezte a szervezetem, különösen a térdem, hogy a múlt héten is hosszút futott és még nincs ehhez teljesen hozzászokva. No meg talán lassan jobb lesz arányokat váltani a régi és az új cipő között és ezt már hanyagolni hosszabb futásokon.

A ruházatot végül is eltaláltam. Talán az ujjatlan se lett volna olyan vakmerő, mint amilyennek reggel látszott. Főleg a rakparti szakaszokon bántam egy picit a rövid ujjút. A kicsit nagyobb bakinak éreztem, hogy a napsütéssel nem számoltam. Így bár napszemüveg volt nálam, de baseball sapka helyett csak csősálat tudtam kendőnek kötni. Ennek - és a naptej hiányának - köszönhetően az arcom és a nyakam / dekoltázsom egy picit leégett. No de sebaj, így leszek majd megint szépen futóruhacsíkos. ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:07:45 21.2 06:02 9.96 0 0 178 156
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 2642 napja

Így is fogalmazhatunk. Visszatért a kedvem a futáshoz és a versenyekhez. És hát az április nehéz hónap, mert sok szívemhez közel álló esemény van, nehéz róluk lemondani. ;)

gyfarkas képe

gyfarkas 2642 napja

Amint látom, te rendesen belekezdtél a futásba. Irigyellek érte! :-)

Felszerelések

Garmin Fenix
Nike Lunarglide 7