Uff futás

2009.10.14 Szerda, 17:49:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:56:22

Távolság

9.67 km

Tempó

05:50 p/km (10.29 km/h)

Pulzus

Átlag
147
Minimum
0
Maximum
156

Edzésleírás

Olyan atkozott szel volt, hogy ha nincs ma a nyeremenyatadas, tuti el nem indulok. Januari futocuccban elrongyoltam a talalkozora, fel perc alatt atadtak a sportbandet, megnyugtattak, hogy nem kell a kütyüt visszaadni, ez az enyem, valodi nyeremeny, de a Human Race-en azert tenyleg vegyek (legalabb virtualisan) reszt. Deal. Elvittem tovabba egy Lunar Glide-ot 4 kili probafutasa, s sikerült meggyözödnöm arrol, amit mar a jo öreg futoboltos baratom is emlegetett: megint jo kis marketing-gag az egesz labraalakulasosdi, stabilitas..ilyen cipöm tuti nem lesz, alig vartam, hogy levegyem... A hidegnek egyebkent nagyon örülök, tiszta elmeny mar kabatban futni, s külön vicces volt az edzes vegen Paula uj dicserete a leggyorsabb mile-omat illetöen, ui. ma szerinte 11.77km-et 4.47m/km-es tempoban tettem meg, ami egy nagy-nagy rekord..mega lol, ha tudna, hogy ilyenre 5 ev mulva se leszek kepes..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:56:22 9.67 05:50 10.29 0 0 156 147
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Uff képe

Uff 5373 napja

Paulat egyebkent mi nem zavarja meg? :))

Egyebkent sztem most a L. Glide zavarta meg, a chipet ui. attettem abba, mig abban futottam. Igaz, hogy arra a kis idöre nem kalibraltam, de azert ilyen marhasagot merni meg kalibralatlanul is durva...a nike+ oldalon, ha az edzes görbejet megnezed, no ott latszik, hogy a 4 kilin negyessel kezdödö tempokat mert. Fix, hogy mas stilusban futhattam benne, de azert meg abban a cipöben sem tudok ilyen gyors lenni, söt...azt se tudtam, hogy tegyem a labaimat, hogy jo legyen.. :)
Az uj kütyüt meg nem bontottam ki, nem tudom, mi lesz a sorsa. Sajat hasznalatra 3 vacakkal futni mar enyhe tulzas (es felesleges), bar igy a kütyük meresenek összahasonlitasat, teszteleset kibövithetnem. :)) Lehet, hogy ajandekkent vegzi, bar a csaladban sztem senki nem hasznalna, ui senki nem fut, igy lehet, hogy ha megint aktualis lesz az uj szenzor, akkor elkezdem hasznalni, mint tavaly...
szaszit képe

szaszit 5374 napja

Király! Paulát biztos megzavarta a hirtelen jött hideg:)
És egy újabb kütyü a gyűjteménybe:))

Felszerelések

Nike Air Structure Triax +11 GTX
Egyéb Garmin FR305
Nike Apple Nike + iPod Sport Kit