kádárévi futás

2016.10.23 Vasárnap, 12:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:31:07

Távolság

18.57 km Szint: 436 m

Tempó

04:54 p/km (12.23 km/h)

Pulzus

Átlag
141
Minimum
0
Maximum
155

Edzésleírás

Naszály.Megint együtt mentünk, de én maradtam aszfalton, férj bement terepre. Igencsak kalandos volt a mai futás, voltak kutyák szép számmal. Volt 3 aranyos, akik le sem c*rtak, de volt kettő, aki majdnem nekem jött és abból az egyik nem volt kicsi. Ott vissza is fordultam, pedig 2x akartam megmászni a hegyet. Ez kb. a felénél volt a 2. csúcstámadásnak. Nem baj, gondoltam, akkor lentről megint megindulok felfelé és így meglesz a szint. Így is lett. Eközben összefutottunk férjjel és együtt fejeztük -volna- be az edzést, ha nem pillantunk meg egy nagy testű kutyát a távolban :O Fasza. Oda kéne jutni a kocsihoz valahogy, de a kutya miatt para volt. DE! Szerencsére van ott egy kutyaiskola, meg volt ott egy rendőrautó is, őket kértük meg, hogy segítsenek. Mivel pont a kutyás "osztag" lehettek befogták az ebet. Aki lehet nem is volt veszélyes, de a távolból ezt nem lehet megítélni és jobb a biztonság. Aztán kiderült, hogy Krisztiánt is megkergette egy kutya terepezés közben. Úgyhogy mára kicsit besokkaltam az ebektől, akiket egyébként kedvelek,de nem csattogó fogsorral, csaholva. Egyébként meg hova menjen az ember lánya/fia szintet futni??? 

Egyébként olyan jó nézni az órát, amikor az ember lefelében megy és 4,20-hoz tartozik 130-as pulzus. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:31:07 18.57 04:54 12.23 436 0 155 141
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

kádárévi képe

kádárévi 2746 napja

Szerintem portáról kiszökött ebek. Naszályon sokan tartanak állatokat, gondolom onnan a kutyák. Eddig ilyen nem volt, nem tudom mi lehetett ez vasárnap.

RunKa képe

RunKa 2746 napja

Ó. Ezek kóbor ebek ??? Mit keresnek a Naszályon?? Mikor láttam, hogy kutyákról lesz szó, azt hittem, hogy csak a gazdák sétáltak úgy, hogy nem voltak pórázon a kutyák...hát én be...tam volna, az tuti. Ez tök félelmetes :( Még ha lenne vmi ketyere, akkor sme mernék tovább futni feléjük.  Cesar Millan kéne ide :) Egsi, klassz lett amúgy :)

kádárévi képe

kádárévi 2748 napja

Az volt tegnap este

tomcsi képe

tomcsi 2748 napja

Juteszembe...nem Gödről volt szó? :-)

kádárévi képe

kádárévi 2748 napja

Muszáj lesz beszerezni, mert ez így para. Köszi

tomcsi képe

tomcsi 2748 napja

Gázspray...vagy riaszto...van vmi ultrahangos kütyü...vagy kutyu...:-)

Szép egy hosszú lett!!!

Gratula!

Felszerelések

Hoka Bondi 4 kék_sárga