ikerkaszat futás

2016.10.21 Péntek, 15:44:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:09:15

Távolság

10.11 km

Tempó

06:51 p/km (8.76 km/h)

Pulzus

Átlag
135
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Ezúttal nem szorongatott a sötétség, meg is látszik az időmön...

 

2,2 kilométernél egy kisebb siklóban botlottam, messziről kiszúrtam. Alapjában véve dőlt meg a siklók előfordulásáról alkotott véleményem, mert azt hittem, hogy ilyen hideg, nyirkos időben jól elbújnak a föld alá, ez meg ott hesszelt az út közepén, arccal olyan iránynak amire nekem kerülnöm kellett volna. Tiprodtam ott egy darabig, mert mégis csak Hévíz fele szeretek futni a legjobban, mikor jött egy ötletm, hogy fionoman rádobálok kisebb fát, és majd odébb megy. Isten teremtményéről van szó, így kisebb fadarabakkal messziről kezdtem a dolgot, ami csak arra volt jó, hogy meglássam, hogy él az állatunk, de nem ment odébb. Úgyhogy nagy levegő és elfutottam mellette. Egész úton szurkoltam, hogy minél több robogós jöjjön (akiket amúgy utálok a bringaúton), és elhajtsa az állatot. Egy hamar megérkezett.Hévízen jól áttanulmányoztam a Művelődési Központ plakátjait és felhívásait, és eldöntöttem, hogy diétás krémás-habos almás pitémet indítottom a süteményversenyen:-)

Visszafele belebotlottam négy kutyába. A gazdik jókedvűen kutya nélküli pórázt lóbálva figyelték, ahogy a kutyáik szaglásznak (persze megálltam) + az egyik meg is ugatott, de mind tudjuk egy kutya se bánt (persze:-)

 

Visszafele nem volt ott a sikló.

Vissuzatért a remény, hogy meglegyen a 2500 kilométerem. Ha még egy 100 kilométert tudnék futni októberben, akkor márcsak 250 kilométer maradna novemberre és decemberre, talán véghez tudnám venni. Amúgy ez a 2 X 60 kilométeres hét nem is olyan egyszerű...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:09:15 10.11 06:51 8.76 0 0 0 135
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

holovacz képe

holovacz 2769 napja

:)

ikerkaszat képe

ikerkaszat 2769 napja

Ez egy belém kódolt félelem, régről hozott túlélési ösztön, hogy a kígyóktól menekülni kell. Vagy ezzel magyarázom a fóbiám ;-) Férjem szerint az a jó ösztön, amelyik a kígyókat mérges és nem mérges kategória osztja, a nem mérgeseket meg megeszi. A mérgestől meg menekül. Mondjuk sokat fejlődtem, magamhoz képest.

holovacz képe

holovacz 2769 napja

Sztem is meglehet még a 2500-ad :) Mi a baj a siklókkal? A világ legártalmatlanabb állatai, miért félsz tőlük? Azért szép Tőled, hogy csak kisebb fadarabokkal dobáltad szegényt :) Egészségedre a futást!

Felszerelések

Asics Gel Pulse 7