ikerkaszat futás

2016.08.11 Csütörtök, 12:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:50:00

Távolság

30 km Szint: 175 m

Tempó

09:40 p/km (6.21 km/h)

Edzésleírás

Dél-Dunántúli Kéktúra: Ják- Egyházasrádóc-Molnaszecsőd-Szarvaskend

Jákon fejeztük be húsvét hétfőn a Kéktúrát, így itt kezdtük újra mindjárt egy templomlátogatással. 

Ják

A fakluból viszonylag egyszerűen kitaláltunk, de aztán jött egy kerítésen való átmenetel után egy hatalmas babmnező, combig jártunk a babban, és utólértünk egy német anyanyelvű idősebb párt, akik kutyával és hatalmas hátizsákkal mentek. (Aztán ők értek be bennünket még 5-ször). A jelek egyszerűen elvesztek, ott sok időt elment, amíg meglett a helyes út. Egyházasrádóc előtt sajnos elestem, de komolyabb gond nem lett. Mindenhol kocsmában voltak a pecsétek, így az egyházasrádóci kocsmában elfogyasztottunk egy jégkrémet és indultunk tovább Molnaszecsődre. Sajnos itt is volt újabb tévelygés a rossz jelőlések miatt, de végül is meglett a helyes út és elég vízes, mocsaras, futhatatlan rész után érkeztünk Molnaszecsesződre. Az Árvíz kocsmában pecsételtünk és hirtelen feltűnt a Rába. Ezt édesapám a túra kiemelkedő pontjának tartotta, így sok fényképeszkedés után már betionos úton indultunk Döröske irányába. 

Rába

Döröske után egy gyönyörű tavacsa és nyaralóövezeten keresztül futva jutottunk Döbörhegyre, ahol a Zuram megkérdezett egy helyi lakost hogy hol vagyunk? Azt az arckifejézést, a Holdról jöttetek vagy honnan??? Majd újra betonos úton becsorogtunk Szarvaskendre. Laci barátja jött értünk mi 5 perccel előbb értünk mint ő, mert sajnos tömegközlekedéssel lehetetlen megoldani a kocsihoz való eljutást. És, hogy a Kőbányai szlogennel éljek jutalom volt ez a nap végén:-) Kőbányai sört is ittam, csak nem következetes a csapos, hogy Dreher pohárba adta.

Jutalom a nap végén

 

A tavaszi táj nekem jobban tetszett, mint az erős vegetációjú nyár, biztos a tél lesz majd a kedvenc kéktúrázó évszakom. Gyönyörű helyeink vannak, külön öröm, hogy saját erőnkből tudunk megtenni ekkora távokat. 

 

 

 

61.1 kg

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:50:00 30 09:40 6.21 175 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

ikerkaszat képe

ikerkaszat 2840 napja

Az első részt úgy tettük meg, hogy Bozsokon volt a szállás. De most, hogy ilyen közel vagyunk egynapos etapokat futunk. Az optimális helyzet az lenne, hogy a célponton hagyjuk a kocsit és eltömegközlekedünk a kezdőpontra (hogy ne büdösen, izzadtan kelljen ezt megtenni) és, hogy ne kelljen mást ugráltatni a mi hobbynk miatt. A valóság azonban az, hogy segítséget kell kérni és alkalmazkodunk a Férjem barátaihoz.Mivel Szombathelyen végzett vannak ezen a környéken szép számban.

Majazsóka képe

Majazsóka 2840 napja

Tuti jó ötlet! Mivel utaztatok oda, és hogyan haza?

yeppster képe

yeppster 2840 napja

Wow, gratula!!!!

vizimuu képe

vizimuu 2840 napja

De ügyesek vagytok!

Felszerelések

Inov-8 Roclite 275 GTX (női) terepfutó cipő