2016.08.09 Kedd, 05:35:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:56:28

Távolság

8.5 km Szint: 63 m

Tempó

06:39 p/km (9.03 km/h)

Pulzus

Átlag
185
Minimum
0
Maximum
246

Edzésleírás

Laza kör a Margit-sziget központi útján.

Sajnos most a lazább tempó mellett sem sikerült végig tartani a normális pulzust. Az Árpád-hídra felkapaszkodva felmászott 200 fölé és csak mire a Margit-hídhoz értem ment vissza normálisra. Sajnos amikor visszamásztam az Árpád-hídra, megint felment és aztán nem is igen csillapaodott le, míg hazaértem. Következő alkalommal most már tényleg kipróbálom a régi pulzusmérővel. Mert egyébként nem éreztem komfortzónán kívülinek az edzést.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:56:28 8.5 06:39 9.03 63 0 246 185
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

gyfarkas képe

gyfarkas 2863 napja

Vidd el a Zergéhez. Biztos tudod, hol van.

Persze sok más ok is lehet, ha csak egy-egy pillanatra ugrik fel az érték (nem kellően nedves a pántod, valami külső jel bezavar stb.) De ha tartósan magas értéket mutat, amit látsz is futás közben az órán, az nem jó.

Pulzuskontroll nem rossz, ha tudod a zónáid. Csak ahhoz meg kell azokat állapítani. Én még nem találtam rá jó módszert, pedig olvastam róla elég sokat.

Na, szerintem Zerge, ő ingyen beméri a pántod, s ha kell kétezerért elemet is cserél.

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 2864 napja

A technika valóban csúnyán meg tud vezetni. Viszont jobb félni, mint megijedni. Plusz én alapvetően a pulzuskontrollos edzésnek vagyok híve. Ami viszont nem túl működőképes, ha nem jól mér az eszköz. Alapvetően arra gyanakodtam, hogy az elem merül a jeladóban, de már cseréltem benne és nem változott semmit sem a helyzet. Így most marad a további próbálkozás másik pánttal. Aztán max megyek vele szervizbe, hátha ott még mondanak rá valami okosat.

gyfarkas képe

gyfarkas 2864 napja

A 246 tényleg extrém magas, szerintem az órával (vagy a pánttal) lehet valami baj. Nekem a Polar mért néha 200 fölöttit, de én azokat műszaki problémaként értékeltem. Mondjuk a 185-ös átlag se semmi. Pedig én is magas pulzusszámon szaladgálok, de a 185 átlagnak már nem kevés.

A technika néha megvezet. A lényeg, hogy te jónak érezted a futásod. Egészségedre! :-)

Felszerelések

Garmin Fenix
Nike Lunarglide 7