stojesz futás

2016.07.30 Szombat, 14:11:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:02:01

Távolság

42.2 km

Tempó

05:44 p/km (10.46 km/h)

Pulzus

Átlag
144
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

eXtremeMan Nagyatád 6.0

 

A hatodik körig semmi nem történt. Ott jött a mélypont. Idézet a blogomból:

 

"A hatodik körben mélypontra értem. A combjaim felmondták a szolgálatot. "Elég volt" - ezt kiabálták az idegpályáimon keresztül egészen az agyamig. A parkban egy TTT, Iváncsics Péter adott erőt adó néhány mondatot. Imádtam azt a pár másodpercet, köszönöm ezúton is!

 

A hetedik körben Gergő mondta azt, amit már hallottam tőle sokszor, mikor együtt dolgoztunk: "Gyerünk Balázs! Ilyeneket morzsolsz el a reggeli kakaóba, nyomjad neki!" Aztán a hetedik kör elején Attila "vállán" sírtam ki magam. Nem ment. 20 méter kocogás, 50 méter séta. Nyújtani akartam a combfeszítőmet, de erre majdnem görcsbe ugrott a hajlítóm. Ettem a konyhasót a parknál, ittam a vizet és kólát. És sétáltam. Először többet, aztán újra egyre kevesebbet. Aztán a fenti fordítónál találkoztam Norbival. Beszélgettünk. Szükség volt rá. Azt érzem, hogy mindkettőnknek. A lejtőn leérve a tűző napon már tudtam gyorsítani, véget ért a holtpont. Hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan. Hisz volt olyan év, hogy egy-egy ilyen holtpont körökön keresztül tartott - most fél kör alatt kijöttem belőle. 

 

A nyolcadik körre fordultam. Gergő kiabált: "Gyerünk Balázs, erre vártál egész eddig, ezért dolgoztál, az utolsó kör!" (És most elsírtam magam a monitor előtt.) De nem jött az a sprint, ami eddig minden évben jött. Ez egy kicsit fájt, a combommal együtt. A felső fordító után azt éreztem, hogy görcsbe rándul a gyomrom a túl sűrű kólától, nagyokat kellett lélegeznem, hogy rendben legyek. De aztán újra erőre kaptam. Aztán a parkban még egy utolsó frissítő, a Zrínyi utcán pedig következett a nirvána. Attila kísért egy darabon. Addig nem látott ismerősöket is észrevettem. Kinyílt a világ, éreztem, hogy most már minden rendben van. A szokásos helyen nem voltak Adriék. Tudtam, hogy már a célban várnak rám."

 

Minden körben egy gél és két sótabletta. A hatodikban ahogy benyomtam, úgy köptem is ki a gélt.. Azt éreztem, hogy ha ez a torkomnál lejjebb megy, akkor visszahoz magával minden mást is. Onnantól jött a kóla. Ez tavaly a harmadik körben volt már. Jövőre nem sótablettázok, hanem konyhasózok, már bringán is.

 

Polar.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:02:01 42.2 05:44 10.46 0 0 0 144
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

bfeco képe

bfeco 2880 napja

Nagy gratula!!! Azt hittem nem volt holtpontod, de szépen kijöttél belőle! Az élő közvetítést néztük egész nap, de szinte csak az élmezőnyt mutatták végig, miután beért az eleje azután lett jobb, mert akkor már lehetett szurkolni is!! Szép volt!

Felszerelések

Asics Gel-Attract 3