-Mariann- futás

2016.06.19 Vasárnap, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:19:30

Távolság

28.1 km Szint: 912 m

Tempó

07:06 p/km (8.45 km/h)

Pulzus

Átlag
170
Minimum
0
Maximum
186

Edzésleírás

POLAR Kapátrkövek Trail

8. hely 27 nőből


Pulzust persze, hogy nem tudtam tartani a melegben, viszont egyenletesebb/szebb a görbe, mint tavaly. (186-ra csak a legvégén a célba futásnál ment fel, emelkedőkön 175 volt a max).
Fél távig is sok futót (srácok) megelőztem emelkedőn, de vége felé is értem még be egy-két futót, illetve, akikkel féltávig együtt haladtunk, illetve előttem mentek kb 17 kiliig, előttük 8-10 perccel értem be. 
Na ez az emelkedőn megelőzés nem semmi tőlem, mindig azon nyafogok, hogy lassú vagyok felfelé még mindig - ami igaz is, de már fejlődök ezek szerint. :) Másik meglepetés a felfeléken, hogy sokkal gyorsabban gyalogoltam, sokszor olyan tempóval, ami gyorsabb volt, mintha próbálnék kocogni - nyilván az emelkedő meredekségétől függöt, hogy mikor választok futást és mikor gyaloglást inkább, közben nézve a pulzust és tempót, épp melyik hatékonyabb.


...a meleg mellett ráadásként dög betegen indultam, már péntekre elkaptam valami makacs megfázást. Utólag azon gondolkoztam, hogy kaptam levegőt, mikor totál be volt dugulva az orrom (na meg a fejem is majd szét ment). Ezek ellenére örültem, hogy nem hagytam ki a versenyt és végig azt éreztem van erőm. Egedről lefelé a 'mindenkinagyonutálja' lefelén a részidős listán ezen az utolsó szakaszon a célig 6. időm volt (a csajok között).


Jövőre nincs mese, dobogóra gyúrok! :)


Ui: ennek a speedcross-omnak is vége, ez volt a méltó elköszönés tőle :) (A rajvonalnál állva láttam, hogy a többi baja mellett a füzőt is a lélek tartja egy helyen - idő már nem volt, hogy átvegyem másikra, maradt a pozitív gondolkodás, ki fogja bírni és nem paráztam rajta. Mikor elindultunk párszor ránéztem, majd utána csak a vége felé, oké még mindig tart. )

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:20:00 28.5 07:01 8.55 900 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Salomon Speedcross 3 - peach blue green