zozo.m futás

2016.06.18 Szombat, 20:01:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:59:15

Távolság

13.93 km

Tempó

04:15 p/km (14.11 km/h)

Edzésleírás

Energy Fáklyás Futás

Tervem egy órán belül (59:59 :) ) futni, mert az azt jelentené, hogy 14 kilin bírom azt a tempót, akkor meg lehetne az 1:30-as félmaraton.

2 kör egy 180 fokos fordító körönként. 

"Egyesével" indítottak el minket.  Mivel sokan elindultak előttem így nem tudtam mikor is kezdtem. Az látszódott, hogy sokakat előztem meg. A fordító közeledtével jött szembe az első gyors futó. 14-et futott Ő is. Majd jöttek félmaratonisták és 7-sek. Megmondom Őszintén nem emlékszem hol előztem meg a - végül győztes (14) - lányt. Innentől nagyjából tudtam, hogy a második helyen vagyok. Elméletileg. Ki tudja ki jön mögöttem. Ennyit gondolkoztam csak. Többi energiámat magamra fordítottam. Légzésre figyeltem, mozgást igyekeztem koordinálni. Jól esett Pali és Ancsur szurkolása a strand mellett. De még jobb volt Pajci szurkolása, egyből be is előztem egy futót előttem. :) 

Igyekeztem az órára néha néha megnézni hol járok. Az első kör végén láttam, hogy 20:31 van, amikor átfutottam a szőnyegen. Roppant csalódott voltam, de úgy voltam vele, akkor a következő körön még jobban kell futnom. Ezt most nagyon akartam, hogy sikerüljön. Be is fogtam a 3. helyen futó félmaratonistát. Éreztem, hogy a tempó tartható, még egy körön keresztül. A fordítónál láttam, hogy első helyen a félmaratonista, majd a 14-es, majd nem sokkal előttem egy másik félmaratonista van. Így a negyedik helyen futottam. Fordító után szépen mentem fel a srácra. De szépen lassult is, és a partisétányon meguntam és leelőztem, utána durván eltűnt mögüllem. Ekkor tűnt fel előttem, Isu & Laci: mondtam nekik, "a fájdalom nem létezik." Lacától tanultam. Magamnak nem kellett ismételnem, mert jól mentem. Felfutottam egy kis emelkedőn, majd jöhetett a lejtő. Egy bal kanyar és a magyar szurkolók buliztak és hajtottak minket. Bele is gyorsítottam, és mivel ismertem már a terepet, így hagytam a tempót. Ez már 4 percen belüli volt. Egyre nagyobb kifújások. De mennem kellett, az időmet nem tudtam, csak az aktuális és átlag tempó, távot. Be kell érni órán belül. Sikerülnie kell. Az utolsó frissítést is kihagytam és mentem. Ahogy ráléptem a chip szönyegre. Megjelent a nevem és 21:01. Magamban káromkodtam egyet. Majd jobb kanyar és befutó. Pajci mondott valamit, lehajoltam megkaptam a medált. Végül annyit mondtam, hogy jól vagyok, csak az idő nem lett az igazi. Azt hittem órán kívül futottam. 

Ahogy lenyomtam egy kis korty vizet és vártam a következő 14-est, megláttam az órámat. Na akkor lettem igazán elégedett. Ezután márcsak hab a tortán, hogy lány érkezett mögöttem, egy jó 4 perccel lemaradva, majd utána egy jó perccel a 3. srác. 

Azaz 2. lettem. 

így hogy meglett az időterv, minden szép és jó!

Köszönöm az egészséget, mely az életem ajándéka!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

retisonic képe

retisonic 2925 napja

Hatalmas gratula! Az 1:30-on belüli meg sima jogi eset lesz ősszel!!!

ZeRoberto képe

ZeRoberto 2927 napja

Gratulálok Zozó, turbo boost fokozat bekapcsolva :-)

Wierchen képe

Wierchen 2927 napja

Nagyon egyben voltál, szép volt!

galagyuri képe

galagyuri 2928 napja

Gratulálok!! Tényleg szép tempo!! Látod, látod...van még benned!!

zozo.m képe

zozo.m 2928 napja

köszönöm. javítva :)

Majazsóka képe

Majazsóka 2928 napja

Ez valóban szép menet volt Zozó! Nagy-nagy gratuláció, de azért ez minden volt, csak nem laza futás! Nem hiába: fiataloké a jövő!

kiscsoki képe

kiscsoki 2929 napja

4:14-es átlag! Gratulálok! Ez igazán szép tempó! 

Dobogó másidk foka is imponáló! :-D

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!