Majazsóka egyéb

2016.04.16 Szombat, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:00:00

Edzésleírás

Sajnos megint olyankor értem oda horgászni, amikor a körülmények egy cseppet sem kedvezőek. A keszthelyi mólón a vitorláskikötőben megbújva hátszélben fürkésztem a halakat. Olyan erős volt az áramlás, hogy egyszerűen nem tudtam helyben tartani a szereléket. Pár perc után fogtam egy gyönyörű kősüllőt, ami azért érdekes, mert 4 db csonti volt a horgon. Mákja volt a kövesnek, mert a szája szélébe akadt, így sérülés nélkül vissza tudtam dobni (gyengébbek kedvéért június 30-ig tilalom van rá). Szóval a végén csináltam egy könnyű, egyhorgos fenekező készséget a match botomra, és rezgőspiccel fogtam két szép keszeget. Persze azokat is visszadobtam.....

Ja, és közben végre egyszer ellenőrök is jöttek. legalább valaki megkérdezi, mit is keresek a parton.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Majazsóka képe

Majazsóka 2994 napja

Dóri: a horgászat sikere nem feltétlenül a hazavitt halak mennyiségén látszik meg. Már nagyon régóta nem viszek haza halat, illetve csak annyit, és akkor, amennyit, és amikor megkívánok, vagy anyukámnak ajándékozom.

Eszter: nagyon örülök, hogy hozzájárultam ezek szerint több futótársam boldogságához is! Janinál legalább elkopik a pellet, én nem olyan módszerrel horgászom, ahol szükség lenne rá.

vizimuu képe

vizimuu 2994 napja

A történeti hűséghez megjegyezném Dóri, hogy az egyik halacskát a Zoli hozzájárulásával kaptad, ugyanis a pelletet tőle kapta  a Jani. (gyk: pellet=golyó alakú csali) :-)

ikerkaszat képe

ikerkaszat 2995 napja

Valaki sikeresebb volt Nálad, én meg Youtube videó vezényletével életemben először pontyot pucoltam:-D

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!