kádárévi futás

2016.04.03 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:12:48

Távolság

12.19 km Szint: 289 m

Tempó

05:58 p/km (10.05 km/h)

Pulzus

Átlag
148
Minimum
0
Maximum
161

Edzésleírás

Verőcei terepfutó verseny ....

Férj találta ki 2 hete, én meg mondtam ennyiért (1400 Ft) a hülyének is, menjünk, beneveztem magunkat.  

Az esélytelenek nyugalmával indultam, mert semmit nem edzettem mostanában "hegyen", pláne nem terepviszonyok között. Na ez szépen vissza is köszönt már az elején :) Bizony bele kellett sétálni az emelkedőkbe. Mondjuk nem én voltam az egyetlen, mert qrva durva volt. Aztán egy ilyen mászás alkalmával összefújt a szél egy anyukával, aki 9 hónapja szült és babkos futó is :) egy picit lihegtünk együtt, aztán ő elment, mert neki ez fekszik, ellenben síkon nem jó állítólag. Én meg ugye pont fordítva :) Szóval küzdöttem becsületben. Fent találkoztam Lencsés Éva nénivel. Hihetetlen,amit csinál 77!!! évesen :O Mondtam neki egy hajrá Éva nénit, Ő vissza. Nagyon szimpatikus, szoktam olvasni az egyedül futunk fb oldalon. 77 évesen oda felmászni, akár gyalog, akár kocogva... le a kalappal basszus :) 

Csak másztunk és másztunk, alig vártam, hogy vége legyen és jöjjön a lefele:) Természetesen ment a beszélgetés magammal, hogy ez mekkora sz*pás és minek jöttem stb.... Aztán végre eljött a lefele. Óvatosban mentem, mert szar volt az út, nyomvályús. Figyelni kellett. Én meg parás vagyok, mert nem hiányozna bokabicsaklás, zakózás. Az erdő szép volt, az idő is nagyon jó volt, napsütés+ minden. De valahogy nem az én asztalom a terepfuti. Én vagy futok, vagy gyaloglok. A végén a lefelé nagyon meredek volt, pont, mint fölfelé, amikor gyalogoltunk rajta. Én itt is nagyon figyeltem, pedig itt már lehetett volna tempót menni, de a f*comnak hiányozna egy jó kis IT, vagy akármi így edzetlenül.  Aztán eljött az uccsó 3 kili. Na azt meg tudtam nyomni, mert jól futható volt. Itt mentek a 4 percesek, amin csodálkoztam is, hogy bírom még ennyi mászás után :o Mert az elején is ment, de az frissen még okés. Aztán végre eljött a cél. A tervezett időmet sikerült hozni 1 óra 10 percet szántam ma erre :) Férj 57 perc alatt hozta a távot. Eredményeket még nem tudunk, majd este gondolom már fent lesznek.

Összességében a verseny jó volt, tetszett, de nem az én világom. Néha belefér majd egy-egy ilyen kiruccanás, de annyi elég is lesz. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:12:48 12.19 05:58 10.05 266 0 161 148
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

kádárévi képe

kádárévi 2951 napja

Köszönöm :) 

zsudzsud képe

zsudzsud 2951 napja

Hát kereshettelek én Vácott...:))
Egészségetekre! Ha nem is a te műfajod, jó kis program lehetett azért!

tomcsi képe

tomcsi 2951 napja

ezért olcsó, mert nincs út :-)

ritkán merészkedünk mi is terepre...állatoknak való, ők élnek ott :-)

Gratula!

RunKa képe

RunKa 2951 napja

Lehet, hogy nem a tiéd a terepfutás, de jó kis tempó volt ez az én szememben :) Gratu mindkettőtöknek !

Felszerelések

Hoka Bondi 4 Szürke/rózsaszín
Polar M400