kádárévi futás

2016.03.20 Vasárnap, 10:40:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:47:36

Távolság

10.35 km Szint: 39 m

Tempó

04:36 p/km (13.05 km/h)

Pulzus

Átlag
154
Minimum
0
Maximum
159

Edzésleírás

Duna menti zöldsport fesztivál

A polarkás adatokat viszem fel... Hivatalosan 10,5 km volt  47.31 -es idővel. Eredetileg itt terveztem maratont futni :) aztán ahhoz egyáltalán nem volt kedvem+ nem is készültem hosszú futásokkal. Aztán gondolkoztam, hogy 10 vagy 21. A 10-nél maradtam. El is kezdtem szépen az ennek megfelelő edzéseket csinálni. Jó is volt a forma, úgyhogy minden ok volt. Kivéve, hogy pénteken elkezdett fájni a torkom (+ éccaka nem nagyon sikerült aludni a gyereknek) :( azt hittem ez valami vicc. Mindig történik valami verseny előtt. De azt mondtam, hogy bármi legyen én ezen most elindulok. Torok nem lett rosszabb, így szerencsére nem hátráltatott a futásban. Ellenben reggel a kocsi ledefektelt és volt egy kis para, hogyan érek oda a nevezésre :) odaértem :) 

A verseny: időterv 50 perc alatt legyen meg a 10,5 km. És nagyon jó lenne egy dobogós helyezés. Így ennyi volt az óhajsóhaj. A rajt 10,30kor lett volna, de valami miatt 12 percet csúsztunk. Ami picit zavaró volt, mert hűvös volt és fáztunk. Aztán végre indítottak. Én mentem az elejével, hogy szerezzek helyet magamnak :) Egy csajszi előzött meg összesen. Ő az 5000-en indult nyerte is (a végén dumáltunk).  Én beálltam 4,30 körüli egyenletes tempóra és abban mentem. Kezdett kicsit gyanússá válni, hogy sehol egy női versenyző :) Így értem az 5000-es  fordítóhoz. Frissítést kihagytam, nem kellett. Itt tudtam megnézni, hogy merre vannak a csajok. Jöttek, de volt bőven előnyöm. Itt be is fejeztem a "stresszelést" nem foglalkoztam ki hol halad. Nem hagytak le, így nyugodt voltam.Közben a szembejövők mutogatták, hogy első vagyok :)  Csak mentem előre. Amikor a ligetből jöttünk kifelé (9km-nél) néztem egy pillanatra a hátam mögé. De nem láttam női versenytársat :) Itt már éreztem, hogy meglehet ez. Picit még tudtam fokozni is a tempón és egyre közeledett a cél. Aztán megnyertem. 1 perccel vertem meg a női mezőnyt. Elég hihetetlennek tűnik, de igaz. Így lettem abszolút és korosztályos első.Különösebb nehézség, holtpont nélkül sikerült lefutnom, maradt is bennem, de nem akartam nagyon meghalósra venni. 

Az eredményhirdetésre nagyon sokat kellett várni, már kicsit idegesített :) De az a fránya ego. Akartam dobogóra állni, kell az a kép a fészbukkra :) na meg a 15 perc hírnév :) 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:47:36 10.35 04:36 13.05 39 0 159 154
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

kádárévi képe

kádárévi 2963 napja

Köszönöm szépen :) nem tudom mi lesz még, de bármi megeshet. 

robgod képe

robgod 2963 napja

Nagyon szép futás, kurv@ jó tempó! Le a kalappal! :) Hatalmas gratuláció!!!!
Jöhet a következő skalp vasárnaphoz egy hétre!?!?!?!? :)))

zsudzsud képe

zsudzsud 2965 napja

Woohooo, nagyon szuper vagy!!! Óriási gratula!!!! Fürödjön csak benne az egód, most van itt az ideje, és megérdemled:)

kádárévi képe

kádárévi 2965 napja

:) köszönöm 

tomcsi képe

tomcsi 2965 napja

15 percig le sem jöttél a dobogóról hiába rángattak? :-)

Szélvész tempó...

Gratulálok!

kádárévi képe

kádárévi 2965 napja

Nagyon köszönöm :) ♥

RunKa képe

RunKa 2965 napja

Igazából szóhoz nem jutok...és még a szemem is könnyes, szívből gratulálok, szenzációs vagy :) Komyolyan :D 

Húúúú :::)))) Büszke vagyok rád!

Felszerelések

Hoka Bondi 4 Szürke/rózsaszín
Polar M400