Majazsóka futás

2016.03.18 Péntek, 11:01:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:53:24

Távolság

18.32 km Szint: 42 m

Tempó

06:11 p/km (9.69 km/h)

Pulzus

Átlag
143
Minimum
86
Maximum
164

Edzésleírás

Markó Ákos barátommal, aki sarokcsont törés után gyúgyult fel, egy laza futás a félmaratonistákkal együtt rajtszám nélkül, buzdító jelleggel! Királyság volt, a rajtceremónia kezdete után egy perccel indultunk nagyon lassú tempóban. A poén az, hogy a 4-5 km körül már kezdtünk ezzel a tempóval (6 p/km körül) is versenyzőket utolérni, elkerülni..... Pedig nekik még piszkosul messze volt Szigliget. Gyenesben a bicós pihenő előtt KOKÓ (Kovács István) szaladt el mellettünk, nem is bírtam megállni egy "Hajrá Kokó" utánaszólást. Vette a lapot, megköszönte, mire még szóltam egyet: Kibírod? erre már vissza is nézett.. Ákos meg azt hitte, hogy személyesen ismerem, azért vagyok ilyen bátor gyerek! Gyenesnél a frissítőponton csupa jóbarát: Ikerkaszat, Bedő Bea, Juhász Peti, Kika, stb. Vonyarcnál lementünk a kikötőbe, be a strandra, mintha Juhász Petivel futnánk, aztán a strandról visszafele a felső bicajos úton. Szembe már sétáló pajtásokkal is taliztunk, nekik horror lesz Szigligetig! Visszafutottunk a Halászcsárdáig, ahol már egy-két gyorsabb váltó jött is szembe. Ott szerencsére találkoztunk Mencser Zoli barátommal, meg még vagy másik öt cimborával. Végül, hogy meglegyen a hosszú futás, hazakísértem a Fodorba Ákost, és a sétáló felé hazafutottam. Zuhi, pakolás, aztán irány Szolnok (Maja, vívás diákolimpia).

Szuper, aktív nap volt.

http://www.movescount.com/de/moves/move97504500

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:53:24 18.32 06:11 9.69 42 86 164 143
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

zozo.m képe

zozo.m 3021 napja

nagyon örültem, hogy találkoztunk. lehet ennek lett az eredménye, hogy jót futottam. 
egészségedre!

Kerolájn képe

Kerolájn 3022 napja

Mindig vannak akik magukkal szemben túlzott elvárásokkal jönnek versenyre....Elvileg gyorsasági sorrendben indultunk, gyakorlatilag én is egész úton előzgettem....szóval volt ám akire nagyon jó hatással volt a buzdítás, mind Zoliék, mind a Bringatanyán frissítők részéről!! Talán mi is ezért mentünk PB-t ?! Mindenesetre köszönjük szépen a sporttársi együttérzést !!! Jó ötlet volt összekapcsolni vele az edzést :-) 

Majazsóka képe

Majazsóka 3022 napja

A sörhas az nem rossz! De még ráérek arra! Igen, szóvel eléggé ergyedt tagok is bepróbálkoztak a félmaratonnal. Ez nem játék, mert aki az első 5 km-nél már sétál, annak nagyon, de nagyon hosszú szenvedés várható!

ikerkaszat képe

ikerkaszat 3022 napja

Akkor nemcsak én gondoltam úgy 4 kilométernél, hogy totál megvannak zuhanva páran az Öböl félmaratonisták közül, és úgy ziláltak, és úgy néztek ki, mintha 18 kilométernél lettek volna...

 

Gratulálok a kislányodnak ezúton is, büszke lehetsz rá és ő is rád, mert a szülői példamutatás igen-igen fontos, nem hiszem, hogy ilyen eredményeket érne el, ha sörhasat növesztettél volna tévénézés közben!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!