CsiriBá futás

2016.02.27 Szombat, 00:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:22:50

Távolság

21.1 km

Tempó

03:56 p/km (15.28 km/h)

Edzésleírás

BBU FÖLD ALATTI FUTÁS. A tavalyihoz képest sikerült egy helyezést javítanom, és ezzel megnyerni a félmaratont:-) Ez persze nem azt jelenti, hogy ennyivel jobb voltam, csak azt, hogy most Józsa Gábor nem indult:-) De figyelembe véve, hogy kisebb-nagyobb sérülések és kihagyások után csak mostanában tudtam elkezdeni újra rendesen edzeni, nem is olyan rossz:-) Első körben egy srác jól megtréfált. Jött velem végig az algútban, de mivel nagyon óvatosan mentem, ezért ez nem aggasztott különösebben. Gondoltam, hogy majd kint a szabadban egy kicsit beleváltok, ő meg jól leszakad. Nem így gondolta, simán jött velem.. Aztán gondoltam, megnyomom az emelkedőt, de ez a trükk se jött be:-) Végül együtt futottuk az első kört, mire a célkapunál bemondták, hogy "ééééés érkezik az első váltó"....smile emoticon Utána egy kicsit azért visszavettem, de innentől már végig egyedül futottam.
A pálya szokás szerint érdekes egyveleg volt, az alagútban futni tényleg eszméletlen érzés, főleg ahol tök sötét van, és csak mécsesek világítanak... A zongorázó csontváz már tavaly óta játszza az egyik sarokban a halhatatlan slágereket:-) De jó volt a lézerfényes diszkófílinges terem is, aminek a végén egy fénysor vezetett fel a hosszú lépcsőn... Az idei újítás pedig a 3-as metró volt, amit a szervezőknek sikerült eltéríteni, és bevezetni az alagútba, majdnem be is szálltam, amikor megállt előttem...smile emoticon A kinti rész pedig jól futható volt, bár a körpofaszél egy kicsit rontott az átlagsebességen, de a rekortánon jó volt futni a parkban.
Gratulálok minden indulónak, főleg azoknak, akik még javítani is tudtak a tavalyi idejükön, és persze a szervezőknek az újabb színvonalas versenyhez!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:22:50 21.1 03:56 15.28 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések