melwin futás

2016.02.11 Csütörtök, 12:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:56:24

Távolság

29.51 km

Tempó

05:59 p/km (10.04 km/h)

Edzésleírás

Melóba

Ez most olyan ijesztően szarul ment, hogy felért egy nagy pofonnal. Pulzusom egy idő után megugrott, a lábam nehéz volt, minden bajom volt. Nettó időt írok, mert az elején közérteztem, a vége felé pedig buszoztam pár megállót, különben nem értem volna be időben. A végén még fogcsikorgatva letudtam 3,5 kilit, csak hogy ne buszozással legyen vége :) 

Azt hiszem az volt a gond, hogy tegnap egész nap jó, ha fél liter folyadékot ittam, de talán még annyit sem. Ma reggel meg csak üres kávét... Egyébként sem szoktam húdesokat inni, de most még annyit sem. Gondolom besűrűsödött a vérem, és ez látszott a pulzusomon is. Persze lehet, hogy tök más, de ez elég logikusnak tűnik :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:56:24 29.51 05:59 10.04 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

melwin képe

melwin 3057 napja

Igazából nem bánt ám ha épp szarul megy... :D Egyrészt ez is tapasztalat, mindig azt mondom, hogy úgy könnyű, ha épp jól megy :)

Másrészt örülök, hogy rájöttem mit csesztem el, és erre igyekszem odafigyelni. Buta hiba, kiszáradtam. Szerencsére ezt könnyű orvosolni/elkerülni, csupán eleget kell innom nap közben :) 

Levicopter képe

Levicopter 3057 napja

Semmi gond előfordul az ilyen, de tudom ez nem nyugtat meg. ( lehet azt is írni,hogy nekem is volt hasonló, meg,hogy a menők is elfáradnak néha................. meg,hogy lesz még jobb............. )

Felszerelések

Egyéb Altra Paradigm