gyaloggalopp futás

2009.08.15 Szombat, 08:47:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

06:03:00

Távolság

64 km

Tempó

05:40 p/km (10.58 km/h)

Edzésleírás

Nem szeretem a táskát, most már biztosan tudom. Mindig szészedi a derekamat, most is csupa seb; jó, hogy végül nem evvel futottam a Balaton-kört. Az Etele térről indultam, tuajdonképp Manó szülinapi futása volt, hiszen az ajándékáért szaladtam el Fészkesfehérvárra, szigorúan a 7-es úton. Soha többet!!! Annyi árnyék sem volt, mint a Balaton mellett bárhol. Bp - Érd - Martonvásár - Velence - Agárd - Fehérvár... A hátamon 2,5 liter víz, amihez Martonvásáron vettem még 1 litert és két sarokkal odébb találtam egy kutat, ahol ittam még fél litert... És Fehérvár határában elfogyott minden, ami nálam volt - viszont addig vinni kellett, plusz a kaját is. Volt néhol kisebb-nagyobb szint, s miután nagyjából Agárdon rájöttem, hogy elfáradtam, nem esettt jól a legvége, vagyis az a masszív, árnyékmentes pár kilis emelkedő, ami Fehérvárra vitt. De azért öröm az ürömben, hogy a lábaim köszönik, jól vannak, én is már, szóval a 12 órás OB-n már bizton számítok a 120 feletti eredményre; ott nem lesz ekkora meleg és nem lesz táska sem. És szint sem. Üröm az örömben, hogy Pecsenyével összefuthattam volna, ha egyeztetünk, s a végén nem csüggedek el annyira, ha mondjuk a tótól Fehérvárig együtt futunk. De sebaj. No és még annyit ide, hogy kétszer tévedtem el... illetve... na... szóval kétszer futottam rossz irányba. Ami még ide kívánkozik, hogy az időből levonandó 5 egész perc, amit egy tömött boltban töltöttem vizet vásárolván, hiszen két saroknyira a bolttól megtaláltam az út egyetlen kék kútját, szóval ha tudom, akkor biz' nem állok sorba, csak szimplán iszom egyet a kútnál és feltöltöm a púpom. Node jó volt ez így, s főleg jó volt az a három sör meg a kaukázusi kefir, amit nagy hirtelen megittam utána. Cseppet kiszáradhattam... de meg is lett a hatása: végig aludtam visszafele a vonaton! :) Ja, s ami a fő: megint és újra elég volt a zacskó puszedli. Azt hiszem, tényleg feltaláltam a tökéletes frissítőt: puszedli + víz. ;-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
06:08:00 64 05:45 10.43 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

SP képe

SP 5427 napja

Vízfutár száma: 70-454-7455! csak esetleg ha már szomjan halsz!:)

Gratulálok!
atom képe

atom 5435 napja

Nem is hiszem el az egészet.Hiszen Manó szülinapjára húsznál többet nem futhattál :PPP! Na mindegy, akkor is gratula! :)
Bozót képe

Bozót 5436 napja

Megzuhanva bőven 6perceseken belül? Na, menj má' Galopp, ne nyafizz =)))))))
Blue képe

Blue 5437 napja

Hajrá Galopp!
Tudok egy rövid utat Balatonalmádiig!:)
Na mit szólsz!:)

Gratula!
mjoci képe

mjoci 5438 napja

Gratula Te nagyon nem nooooormális.:))
Böki képe

Böki 5438 napja

Szép volt Galopp,nekem ne is gyere ilyen hisztikkel,úgysem vagyok rá vevő,ezt már megtanulhattad az UB-n!:)
Te csak fussál,megy az neked!

Gratulálok!
pecsenye képe

pecsenye 5438 napja

Elszúrtad barátom: velencénél az északi part felé kellett volan futni.. Tele van ott kúttal.. Szóval ha tudtuk volna egymás számát, vagy egyeztettünk volna, szívesen elfutottam volna eléd. Most már csak az maradt,, h én fussak el felétek legközelebb:) Tököli Decathlon? Esetleg? Gratulálok a mai futásodhoz
Bense Kriszti képe

Bense Kriszti 5438 napja

Szóhoz se jutok. Gratulálok.
eszko képe

eszko 5438 napja

La a kalappal, Garulálok!

Felszerelések

Adidas Supernova Sequence