Andibandi futás

2015.12.31 Csütörtök, 08:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:31:53

Távolság

12.1 km

Tempó

07:36 p/km (7.90 km/h)

Edzésleírás

Nem erről akartam beszámolni ma, de sajnos meg kell osztanom veletek. Megtámadott egy kutya visszefelé a felüljáró után. Úgy nézett ki, mintha a gazdája ott tette volna ki a kocsiból,  hogy kicsit bóklásszon. Hát meg is indult felém, hiába kiabáltam. Így a mindig nálam levőm paprikaspayvel lefújtam. A köcsög gazda mindezt egyetlen szó nélkül, halál nyugodtan végignézte a kocsiból. A szárítóig gyalogoltam, mert a parasztja ezek után sem hívta vissza a kutyát, az meg csak kerülgetett továbbra is, szerencsére közeljönni már nem mert. 

Amikor végre megpróbálta visszahívni, a kutya füle botját sem mozgatta. Nem is tudom, mi lett volna, ha tényleg rám ugrik, a köcsög biztos nem tudta volna leszedni. 

Egy világos, renault clio szerű, kékesszürke kocsiban ült ez a paraszt, figyeljetek rá, futás közben!

A kutya egy nagy testű, nem tudom, milyen fajta, de agresszív volt.

Nehéz ezen túltenni magam, de a célomat elértem, örülök fiúk, hogy összefutottunk! Mázlin látszott, hogy nem akar megenni, tőle nem féltem annyira! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:31:53 12.1 07:36 7.90 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

kopi60 képe

kopi60 3102 napja

Sajnálom,szomorú évzáró.Gratulálok egész éves teljesitményedhez vsak igy tovább!

Csaba43 képe

Csaba43 3103 napja

Bátor vagy Andi!Gratulálok sporiEgészségedre!BÚÉK!

steve71 képe

steve71 3103 napja

A negatív körülmények ellenére is nagyon boldog új esztendőt kívánunk!!!

Deseda95 képe

Deseda95 3103 napja

Tudom, utalag könnyű okosnak lenni, de a gazdihoz kellett volna battyogni, neki is juttatni a spayból, valamint a rendszámot megjegyezni. Itt valóban nem a kutyával van a gond. A Mázli példája is ezt igazolja. A sportcsarnoknál a lábhoz pórázolt Mázlihoz odaszaladt egy snaucer (nagytestű), akinek gazdája látta az esetet, de egy szót sem szólt. Én gondoltam, hogy elhajtom, de a gazdákját, a bunkót ismerem, Miklósra bíztam. Egy biztos, a saját védelmünkről neküknk kell gondoskodni. A paprika spay szerintem szuoper jó megoldás.Andi nagyon örülterm a találkozásnak, a norma teljesíytéshez gratulálok. A 2016-os évben töretlen leleksedéssel folytasd a megkezdett utat, amelíhez kyvánok erőt, egészséget, ebmentes útviszonyokat,, valamint élmény csokrot minden alkalomra. HAJRÁ ANDI!, nap hőse!!!

macskata képe

macskata 3103 napja

Nagyon haragszom az ilyen kutyatartókra!!! Egészségedre Andi és Boldog Új Évet kívánok neked...a kitartásod irigylésre méltó!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!