kádárévi futás

2015.12.06 Vasárnap, 13:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:22:21

Távolság

14 km

Tempó

05:53 p/km (10.20 km/h)

Pulzus

Átlag
129
Minimum
0
Maximum
142

Edzésleírás

Mikulás napi Naszály félmaraton. Janem.

Ma volt a váci félmaraton, amire gyönyörűen fel is készültem. Erre pénteken benyaltam valami vírust a gyomromban, ami hasgörccsel járt (hányás, hasmars nem volt). Ilyen feszítő, kellemetlen érzés+szédülés (férj 2 hete ugyanígy volt). Ittam a Normaflore-t+ gyógyteákat. Szombaton jobb is lett, így bizakodtam picit, hogy másnap el tudok mégis indulni. A vasárnap reggeltől tettem függővé az indulásomat. Nem éreztem a 100%-ot, így nem indultam. Le tudtam volna futni 6 alatt, de azért meg nem akartam kifizetni 6000-et, mert ha múlt héten megfutottam egy 1:50-es hegyi félmaratont, akkor versenyen minimum ennyit kellett volna. De ez ma nem ment volna, mert ugyan jól érzem  már magam, de még feszít a picit a hasam és tempót nem tudtam volna futni. +gyomorral nem játszunk. A vicces az, hogy egyáltalán nem vagyok "gyomros", most mégis emiatt nem tudtam elmenni egy versenyre. Megnéztem az eredményeket és jelen állás szerint dobogón végeztem volna 2-3. hely korosztályban :) :) :) Egy biztos, hogy tisztességgel felkészültem, készen álltam, de ma ez nem jött össze. Nem baj, nincs bennem keserűség ez most így jött ki. Hajráelőre, alapozás megy tovább, verseny meg lesz még.

Azért elmentem egy nagyon könnyed, rehabos futásra. Ez így jól is esett, de ez a tempó bővel elég volt.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:18:21 14 05:36 10.72 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

kádárévi képe

kádárévi 3066 napja

Köszönöm :) Az első hely nem tud, bitang erősen mennek itt a csajok :) 1:36 lett a győztes, az durva nagyon.Annyi nincs bennem.

RunKa képe

RunKa 3066 napja

Ugyanka. A vírust hálistennek legyőzted, de rád a  dobogó első foka vár, igazándiból ezért nem mehettél e felesre :D Tudod, a Mörfi, mindennek oka van. Lehidalnék, ha tényleg beigyelne egy 1. dobogó ::))) Ámen !

Gyógyulgass, ha kell még, mill.puszi! 

Ja, ma is futottál ?? Egi :D

zsudzsud képe

zsudzsud 3066 napja

14 km rehab...hihetetlen vagy:) 
Egészsgedre, és gyógyulj meg teljesen minél hamarabb. Mindenképpen jól döntöttél:)

Felszerelések

Hoka Bondi 4 Szürke/rózsaszín