FutoDetto bringázás

2009.07.29 Szerda, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:20:00

Távolság

72 km

Tempó

02:47 p/km (21.60 km/h)

Edzésleírás

Bp-Pilisszentkereszt-Dobogókő-Pszenkereszt-Bp iszonyat szarul ment, fáradt voltam, nagyon éreztem még a lábaimban a tegnapi futást, nem hogy nem esett jól, hanem brutál szenvedés volt. de feljutottam Dobogókőre :-))) 38perc lett a nagyparkolóig Pszenkeresztről, ebből majd lesz mit javulni :-))) bár most még úgy érzem, h ezt soha többet mégegyszer. ha kipihenem magam ez át fog csapni a legközelebb gyorsabb leszek érzésbe... :-)))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:20:00 72 02:47 21.60 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

FutoDetto képe

FutoDetto 5541 napja

jaja, bicó rendben és már a lábam se fájt tekerés közben, bár a kék-zöld foltok elég randán néznek ki...kereket lehet centírozni, lábat nem lehet javítani :-))))) igen, legközelebb már jobb lesz, mert nem lesz ismeretlen a terep. holnap holnap után, már lazább nap lesz :-))), igyekszem vigyázni magamra és nem összetörni magam :-)))
csattogoboka képe

csattogoboka 5541 napja

Igen biztos lesz még 'lesz még jobb is' érzés. Szerintem elsőre k.... szar az az emelkedő, mert nem tudod mire számíthatsz. Másodikra meg azért mert már tudod... :) És nehogy túledzd Magad! Most már csak vigyázva...2 hét van! Persze azért hajrá, csak ne sérülj le! És ezek szerint, akkor brinyó rendben! :D
FutoDetto képe

FutoDetto 5542 napja

Elvileg ha jól értelmeztem az edzéstervet, csak Pszentkeresztig kellet volna menni, de hát ha már ott voltam olyan közel..... :-)))) de, ja asszem júliusban egy kicsit lenyírtam magam, jóval többet edzettem, mint eddig. :-)))) hű, holnapra csak egy rövid futás van a tervben 10 kilit nem bírnék most végig :-(((, szombaton kell majd egy hosszabbat futni :-))
Gebregab képe

Gebregab 5542 napja

Szerintem nem kell mindig ilyen keményen nyomatni, valószínűleg a futás is túl erősre sikeredett tegnap, ha így még érezted... Majd ezt beszéld meg esetleg Gyulával, én nem akarok beleszólni.
Holnap egy barátságos gazdagrét kört futunk (10km), nincs kedved jönni?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!