tomikaga futás

2015.11.14 Szombat, 12:32:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:50:33

Távolság

21.1 km Szint: 26 m

Tempó

05:14 p/km (11.45 km/h)

Pulzus

Átlag
153
Minimum
91
Maximum
167

Edzésleírás

Nem is tudom hol kezdjem. Nagy küzdelem volt. A széllel. A vízzel. Magammal. Nem a legjobb időmmel, igaz, de az eddigi legjobb versenyem. Szombat délelőtt úgy indultam el a rajthoz, hogy majdcsak lesz valahogy. A pénteki párizsi események miatt nem volt túl jó hangulatom, mélységesen megdöbbentett az egész és elkeserített a sok értelmetlen halál. De aztán próbáltam a versenyre koncentrálni, kicsit értük is futottam aznap. 

A verseny teljesen baráti volt, végre baráti mennyiségű emberrel, jó hangulattal. Délelőtt a párom futott 14 km-t, jól ment neki is, én sem hagyhattam magam :) Reggel 9-kor feltámadt a szél és végig viharos szél fújt, főleg a parti sétányon. Gondoltam, szééép lesz...

Szokásos reggeli hasmenés letudva, térdfájás megvolt, viharos szél megvolt, szóval csak a szokásos :)

Igaza volt Csabinak, itt aztán nem lehetett tempót futni, az első körben annyira együtt mozgott a társaság, főleg a parton, hogy alig lehetett előzgetni (ott dobtam el a legtöbb időt). A parton kaptuk a vizet rendesen, a jobb cipőmben állt a víz. Annyira nem zavart, de sokan káromkodtak rendesen.

Tele volt az útvonal szurkolókkal, csomó gyerkőccel pacsiztam útközben :) Volt pár ismerős arc is.

Második kör elejétől kihasználtam, hogy váltóban is futtottak és húzattam magam velük, be is álltam 5:13-as tempóra, de mivel nem volt PB a cél, nem erőltettem jobban. Aztán 16 km-nél a frissitőponton valaki lecövekelt előttem, akkorát fékeztem, hogy ne menjek bele, hogy a jobb térdem sikeresen reccsent egy nagyot és biztos valami ideget ért, mert azt hittem összepisilem magam a fájdalomtól. Meg is álltam egy pillanatra, de aztán godoltam, ezen már nem múlik, majd bebicegek valahogy a célba. Szerencsére elviselhető maradt a fájdalom, sőt, másfél kili után szinte elmúlt. Onnantól csak koptak a km-ek, fogytak előlem az emberek. Még három kislányt megörvendeztettem egy-egy pacsival, (ott elkapott a sírhatnék, mert tudtam, hogy ez a 21 km már az enyém), két kanyar és célegyenes. Még kiöltöttem a nyelvem  a szerelmemre (nem is értem miért), aztán ránéztem az órára és csak akkor tudatosult bennem, hogy milyen időt is futottam a második körben, igy azt hiszem tébolyult vigyorral az arcberendezésemen futhattam át a kapun, a szpíker még meg is szólított....kérdezem én, kell ennél több???

Az idő és a táv a hivatalos, úgy illik.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:50:33 21.1 05:14 11.45 26 91 167 153
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Tündüs képe

Tündüs 3145 napja

Remek idő!! Gratulálok!

csabipontkom képe

csabipontkom 3150 napja

Szép volt, jól toltad! Gratulálok! Majd a vivin mehet a PB! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!