zozo.m futás

2015.10.22 Csütörtök, 17:29:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:26:24

Távolság

15.05 km

Tempó

05:44 p/km (10.45 km/h)

Pulzus

Átlag
146
Minimum
63
Maximum
168

Edzésleírás

Először maga az edzés. Sok agyalás után úgy döntöttem, hogy ugyanazt futom, amit vasárnap. Óra, pulzusmérő rajtam és próbáljunk meg egy normális tempót futni. Ne legyen kemény, de azért lazának se nevezzem. 
Tehát más, mint a tegnapi. Nemcsak a futás volt más, de a futók is. De ahogy a tegnap is a futás ma is szerepet kapott, ezen kívül még egy közös volt benne: Vas Gabi. 

Rajta kívül Dilisünivel, és Toncsóval is találkoztam. A kör végén még megtisztelve is éreztem magam, hogy foghattam a szelet Toncsónak. Jött velem! Szép volt! :)

A futás jól ment, izzadtam és közben azért hűvös is volt. Igyekeztem hasonlóra lőni a tempót mint a vasárnapi volt. Kezd ürülni a sziget! :o

Köszönöm az egészséget, mely az életem ajándéka!

Most pedig a matek! A szombati futás után úgy döntöttem, hogy csak a gyorsabb futásra veszem fel a pulzusmérőt, és majd itthon elemzek. (Azt mondják, hogy az újoncoknál relatív gyorsan jönnek a sikerélmények.) Ez most nálam is így van. Hihetetlen a két két köröm ugyanolyan lett, annyi különbséggel, hogy az (-z körönként) átlag pulzus egy 8-sal kevesebb lett. Boldogság! 
Tudom, hogy a tempón van mit előre lépni, és mindjárt itt van Siófok. Ettől függetlenül Bizakdodó vagyok. Jövőhéten ezekután már kicsit engedhetem lejjebb is a tempót. :)

ui: igazából ezért is lett az edzés aerob, mert a normál alatt futottam, így utólag bebizonyosodott. Tény és való jobban ment, mint az előző, de ezt nehéz megállapítani. Az érzékek néha becsapnak minket.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:26:24 15.05 05:44 10.45 0 63 168 146
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

toncso képe

toncso 3169 napja

Remek tempóban toltad.  Azt a néhány métert meg köszönöm !     Naná,hogy  Egészségedre !!!

kiscsoki képe

kiscsoki 3169 napja

Reggel a hegyen majd lesz pulzusod! Gyere csak szépen!

Felszerelések

Asics Gel 1170
Polar M400 HR