Sz.A.T futás

2015.10.11 Vasárnap, 09:39:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:15:00

Távolság

42.2 km

Tempó

06:03 p/km (9.93 km/h)

Pulzus

Átlag
157
Minimum
124
Maximum
177

Edzésleírás

30. Budapest Spar maraton kicsit maskent mint eddig.

Mar tobb eve az osz a maratonrol a maratoni felkeszulesrol szol. Ez a felkesules sajnos mar nem arrol szolt mint a korabbi evekben. Az IM ota nem talalom a helyem a sportban teljesen motivalatlan vagyok. Ennek fenyeben es ezzel a mentalitassal keszulgettem. Futogattam de az edzesek erdemi resze erdeklodes hianyaban rendre kimaradtak. Egyszeruen mar nem fogott meg az edzesmunka es nem is elveztem, hianyzott hianyzik az a bizonyos tuz.

Hat igy erkeztem el a verseny napjahoz. Szokasos vasarnap hajnali keles, utazas pestre, rohanva a versenykozpontba, oltozes... Esos verseny josoltak ennek megfeleloen oltoztem. Tudtam, hogy rengetegen neveztek a versenyre, de azt nem gondoltam volna soha, hogy annyi a nevezo hogy nem ferek fel a rajtracsra. A kordon melett allva vartam a rajtot. A rajt utan ahogy a tomeg lassan haladt ugy soroltunk be a kordonok kozze. A rajtracson haladva levettem a viz es szelhatlan kabatot mert ereztem, hogy meleg lesz igy es az eso is elallt vegleg. A rajtracson osszetalalkoztam Nagy Attila sporttarsal igy egyutt indultunk neki a tavnak. Lassu ovatos kezdes ovatos haladas, pulzusra tempora odafigyelve  haladtunk elore. Folyamatosan ettem ittam es kortyolgattam a kezemben levo isso italt. Attila a 18. Km kornyeken kitalalta, hogy megprobalja a 4 oran beluli maratont. En tudtam, hogy ez most nincs bennem nem birnam igy elvaltak utjaink. Lassan komotosan futottam tovabb a sajat tempomban. Volt egy kis holtpontom 27 km kornyeken ami kb 5 km keresztul tartott. Vegig ugyeltem arra hogy a frissiseken kivul ne setaljak, ez sikerult is. 32 km utan mar tudtam hogy nem vagyok messze a celtol es ez eltetett. Vegul 4:15:00 idovel ertem celba.

A verseny szokas szerint tokeletes rendezes jellemezte. Olyan helyeken futottunk ahol az utobbi evekben nem. Ha jol szamolom ez az 5. ev hogy resztveszek ezen a versenyen, de ez az utvonal tetszett a legjobban... A frissites is franko volt, minden volt ami kell egy ilyen verseny teljesitesehez.

Ebben az evben ez volt az utolso versenyem,  most elvileg az alapozasnak kellene kovetkeznie. Nem tudom, hogy hogyan tovabb meg mindig keresem az utat amit joideje nem talalok. Azt hogy lesz e folytatas azt nem tudom, mindenesetre ez a maraton melto befejezese lehetne ennek a sporttal teli 7 evnek.

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:15:00 42.2 06:03 9.93 0 124 177 157
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

szaga77 képe

szaga77 3162 napja

Gratulálok SZAT NAGYMESTER! Annak kiváltképp "örülök", hogy egy -egy kitűzött cél elérése után nem csak én nem találom meg a motivációt. Azért szeretnék én ilyen eredményt elérni ennyire motiválatlan állapotomban ;-) !

torolt_2457 képe

torolt_2457 3174 napja

Bízom benne, hogy ez az időszak is el fog telni, és pár hét múlva megtalálod az új kihívást, amiért érdemes folytatni! Te magad mondtad, hogy volt már mélypont, de kilábaltál. Gratu a maratonhoz... !

Nagy Attila 81 képe

Nagy Attila 81 3174 napja

Azt szokták mondani a 7 év a vízválasztó egy házasságban.Akkor én kívánom Neked,hogy találd meg az utat,amiről letértél és ebben a sorttal való házasságban legyen meg az aranylakodalmad!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!