Csbond futás

2015.10.11 Vasárnap, 09:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:37:17

Távolság

42.2 km

Tempó

06:34 p/km (9.13 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
148
Maximum
171

Edzésleírás

:)))) Hát megtörtént életem első maratonja, írnám, hogy vegyes érzelmekkel de ma csak a jóra tudok gondolni elönt az öröm, a lelkesedés maratonista lettem-és kész.

Röviden a történtek. Időben érkeztem, míg átöltöztem végig esett az eső de nem zavart, kicsit hűvös volt sebaj lesz még melegebb is. Csomag leadás, kis bemelegítés (többet szerettem volna) és márt rajt is. Az iram futóimat nem találtam így szép nyugisan indultam- ez is benne volt a tervben, úgyhogy nem estem pánikba. A pulzusom sajnos több volt mint terveztem, de így a tempóm is jobb lett. Próbáltam a pulzus és a tempót csökkenteni de nem volt egyszerű. Erővel így is bírtam, nem álltam meg egy lépésre sem-büszke vagyok- végig futottam a 42km-t. A 2 éve műtött bal térdemmel soha nem volt semmi baj viszon most az 5. km-től jelezte nem akarja ezt a maraton. Dehát a fejem és a szívem vitt tovább.32.5 km-nél ahogy az Árpád-hídról futottam le a Margit-szigetre azt hittem itt a vég a térdemnek ez a lejt végképp nem tetszett. De fogat összeszorítva, pozitív gondolatokat elő,pici lassítás és ment tovább a futam. A vége felé remek érzés volt ahogy a sétáló, kocogó embereket hagytam magam mögött, és a végén még egy kis hajrázás is belefért. Igazán fal amire vártam nem volt de a térdem végig kísért. Köszönöm mindenkinek aki pozitív gondolatokkal, bekiabállásokkal segített. Jól esett! :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:00:00 42 07:09 8.40 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Csbond képe

Csbond 3271 napja

Szia, bocs Robi nem tudtam olvasni az üzenetedet csak most pénteken 14:12-kor így lemaradtam a mai futásról. Nagyon sajnálom, de pótoljuk valamikor. Szombaton délelött szabad vagyok, szombat 12 óra +/-1,5 óra foglalt de utánna egész hétvége szabad. Vagy a jövőhéten 17 óra után végzek akkor is jó. Röstellem a mai napot, hogy elszállt. Bocsika. :)

robgod képe

robgod 3272 napja

Péntek 10h-hoz mit szólsz? Mehetnénk egy kanyart Bánk felé vagy Tolmácson keresztül Pusztaszántó felé! Vélemény?
Ja és utána egy kávé (vagy sör! :o)

Csbond képe

Csbond 3273 napja

Köszi!

Ha futásról van szó ott a helyem, szívesen megyek. :)

robgod képe

robgod 3274 napja

Gratulálok, nagyot küzdöttél!
Valamikor futhatnánk egyet, ha van kedved! :)

Felszerelések

Asics Gel Nimbus 17