yoyo futás

2009.07.19 Vasárnap, 06:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

06:23:00

Távolság

47 km Szint: 1010 m

Tempó

08:09 p/km (7.36 km/h)

Edzésleírás

Kazinczy 200 terep ultrakupa futás ! Szilvi ,Ursika ,Eszti ,yoyo, négyen teljesítettük,ezt a fantasztikus túrát . Sajnos a kupát nem sikerült elhoznunk,mert Eszti belefutott a viharba ,féltettük,az éjszakában egyedül,kb éjjel egyre ért volna be a szakaszáról . pedig már csak 9 kili volt ,de nem kockáztattuk,Ott egye a fene a kupát,legalább lesz miért vissza menni jövőre ;)Érmet viszont kaptunk ;) Most voltam először a Zemplénben. Nem is lehet leírni milyen meseszép,pedig az én szakaszom nem is volt nehéz ,a többiekéhez képest . Hát többet most nem is írok ,pedig annyi ,de annyi minden történt ,a három nap alatt ,hogy kisregényt lehetne írni :))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 47 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

18 hozzászólás

Nicol képe

Nicol 5415 napja

Azta! Ez nem semmi lehetett, bár már Steve mesélt részleteket és ebből is gondoltam,hogy nem lehetett egyszerű!!

Gratulálok!
mateve képe

mateve 5418 napja

Most látom csak, hogy mit műveltetek......NAGY-NAGY GRATU az egész csapatnak!!!!!
A blog alapján naaagyon kalandos volt..... De ezen mondjuk nem is nagyon csodálkozom: amerre te jársz ott mindig történik valami....... :))))))))
dildi képe

dildi 5419 napja

Nagyon-nagy gratula Cillagom, a sebek begyógyulnak de az emlék örök marad :)))
Csike képe

Csike 5420 napja

Ügyesek voltatok Cajok, Gratulálok!
mjoci képe

mjoci 5420 napja

Gratulálok Cillagom, most már pihend ki magad.
yoyo képe

yoyo 5420 napja

Köszönöm szépen az elismerő szavakat .
Solkimáét különösen,hogy ilyen hosszan írt :)
Stevenek,meg hogy gondolt rám a nevezéssel ;)
Az az igazság,hogy egy pár napig még biztos emlékezni fogok a Zemplénre,már csak azért is ,mert a combomom két akkora bögöly csípés van ,mint a tenyerem ,a szunyog csípés már semmi hozzá képest ,meg  a szeder inda tüskéi a lábamon,és a  karomon ,meg a rengeteg csalán csípés :)
De megérte azannyaúristenit neki :P


Steve képe

Steve 5421 napja

Gratulálok, nagyon okos és ügyes párost alkottatok a befejező szakaszon ... és még ha valóban a legkönnyebb szakasz is volt, azért nem volt könnyű, de nagyon remek idő alatt megfutottátok!
Örülök, hogy tetszett a fődem, bár azt hiszem éppen csak egy kis ízelítőt láttunk a szépségeiből ... de időnk még van, futni pedig máskor is jó lesz majd azon a tájon ... :) Látod megérte, hogy hallgattál rám ..., igaz nem kellett sokáig gyözködnöm Téged a nevezéshez :)))
Elek képe

Elek 5421 napja

Gratula cillagom, nagyon ügyesek voltatok, a döntés pedig első osztályú volt.
solkima képe

solkima 5421 napja

Sokat gondolkodtam rajtatok (értsd a lány csapaton).
Ahogy az utolsó lámpa nélküli percekben, a Bába-hegy tetejéről láttam a NY-i irányból érkező fekete viharfelhőkből szanaszét csapkodó villámokat, arra gondoltam mekkora veszélyt jelenthet ilyen időben hegyek között lenni. Talán nem is a villámlások miatt, bár azok sem voltak hatástalanok, inkább a felerősődő szél miatt aggódtam. Sok fa dől ki az erdőben, hatalmas ágak törnek le erős viharban. Egy ilyen helyzetben, tényleg veszélyhelyzet alakulhat ki perceken belül. Abszolút megértem csapattársatok döntését. Mint később megtudhattuk, a szombati vihar letarolta a fél országot és az idei év egyik leghevesebb frontátvonulásának minősítetett. Azon sem csodálkoztam volna, sőt egyet is értettem volna a döntéssel, ha a szervezők lefújják a rendezvényt és minden kintlévő résztvevő biztonságba helyezését tartották volna a legfontosabb feladatnak az adott helyzetben. Szerintem, aki este kilenc óra után vállalta a továbbhaladást, komoly kockázatot is vállalt egyúttal. Végülis: baromi szerencsénk volt, hogy viszonylag lecsillapodva érkezett a vihar Zemplén É-i részébe. Beszámolóitokból számomra abszolút egyértelmű: keményen megbirkóztatok a hőséggel, az Északi-Zölddel, a Hársas-bérccel, a fejlámpás viharűzéssel és a vasárnapi remek befejező szakasszal. Mindegyikőtők beleadta a magáét és ez a lényeg. Jó volt veletek.
Nyúl képe

Nyúl 5421 napja

Cillagom, a legnagyobb elismerésem! Nagyon ügyesek voltatok, Steve végigközvetített Benneteket, nagyo izgultam értetek! És a Zemplén tényleg egy gyönyörű hely, jövőre talán én is megyek! :-)
kopi60 képe

kopi60 5421 napja

Gratula!!!!Kiváncsian várom a a nagyszerű yoyokás beszámolót.
Jó pihenést.
nyaff képe

nyaff 5421 napja

Cheers
nyaff képe

nyaff 5421 napja

Éljen, éljen Pelyhike és capata! Nagyon ügyesek voltatok. 200km, ez hihetetlen távolság, le a kalappal előttetek :-)
Gandi képe

Gandi 5422 napja

Gratulálok cillagom! Ügyesek voltatok, a cajcapat, íííííííííííí :-)
Sipi képe

Sipi 5422 napja

Gratulálok Nektek ,klassz és kalandos verseny lehetett ,kiváncsi vagyok a részletekre is....!
Jól tettétek ,hogy nem kockáztattatok éjjel , jövőre Tiétek a kupa !
 
Iljusin képe

Iljusin 5422 napja

Haho, majd mesefutást tartasz nekem szerda-csütörtök! Már úgy várom! Gratula az egész csapatnak, nagyon-nagyon ügyesek voltatok! Jövőre első hely!!!Biztos elfáradtál! Pihenj sokat!
yoyo képe

yoyo 5422 napja

Köszönöm atomom!
Mi voltunk az egyetlen lány capat ,de odatettük magunkat szerintem ;)
atom képe

atom 5426 napja

Cillagom, neked is jól megírom, hogy egész hétvégén a capatotoknak fogok szrkolni, úgyhogy tegyetek ám ki magatokért, de rendesen ;)! Hajráááá! Oszt majd várom a híreket...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!