2015.07.25 Szombat, 20:30:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:00:27

Távolság

27.12 km

Tempó

06:39 p/km (9.02 km/h)

Pulzus

Átlag
148
Minimum
0
Maximum
174

Edzésleírás

2/3 MarAtom, Nagyatád

Avagy Atom100+ 4. felvonás

Sajnos a felkészülési lendület megakadt az UB után, hosszabb futásom nem volt azóta. Ezért nem is terveztem időben semmit. Tudtam, hogy ha fejben erős maradok, akkor nem lesz gond, de nagyon oda kellett figyelnem arra, hogy ne fussam el az elejét. Végül az egész versenyt Barbival futottam. Tartottuk azt a tempót, amit nagyon hosszú távon is tudnánk. Szóval maximálisan komfortzónán belül.

A gyomrom a második körben kicsit meg akart borulni. Szerencsére egy időben elfogyasztott Cola megmentett a komoly gondtól. Egyébként sótablettát és magnéziumot fogyasztottam körönként felváltva. A fordítónál pedig Colát. A 3. kör vége felé kezdtem érezni, hogy fárad a lábam, de ez végig az elviselhető zónában maradt. Az utolsó körben a fordítónál kezdett el cseperegni az eső. Aztán a parknál kezdett rá igazán. De őszintén szólva kifejezetten jól esett. Azt éreztem, hogy most képes lennék robbantani és kivágni egy hosszú vége hajrát. Mindezt fülig érő szájjal. Mivel Barbi nem érzett ekkora lendületet, inkább letettem erről. Ha már végig együtt jöttünk, akkor maradunk is együtt. Sokat köszönhetek neki abból a szempontból, hogy nem futottam el az elejét. Viszont azt is tudom, hogy a gyérebb felkészülés ellenére bennem van még a lendület. Ami sok lelki pluszt adott a felkészülés folytatásához.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:00:27 27.12 06:39 9.02 0 0 174 148
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 3243 napja

Köszi! Paksra remélem, többet tudok majd készülni. Bár ott meg a szint miatt nem hinném, hogy PB-t futnék. De majd igyekszem. ;)

posztizoli képe

posztizoli 3245 napja

Na ,ajd Pakson...:)   Szép volt !

 

Felszerelések

Nike Lunarglide 6
Garmin Fenix