zozo.m futás

2015.07.22 Szerda, 17:55:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:26:01

Távolság

14.46 km

Tempó

05:57 p/km (10.09 km/h)

Pulzus

Átlag
149
Minimum
69
Maximum
175

Edzésleírás

Egy új barátság kezdete. :)


Hosszú döntésnélküli időszak után kiválasztottam az új órát. A fő"márka" adott volt. Igazából, amikor beruháztam anno a Garminba, már akkor megfogadtam, hogy Polar lesz a következő. csak jót hallok felőle. De milyen, mennyiért. A pulzusmérő alap. GPS kell? Gyula és Gyuri is azt mondták, hogy kell az. (más szavakkal). :)
Végül megtaláltam az igazit. 

Szerdán ki is próbáltam, először. Nehezen indult az együttműködés. Utána nem volt gond. Azt leszámítva, hogy ilyen melegbe nem szeretek pulzust mérni, de kíváncsi vagyok hova romlottam le. 

A bemelegítő szakaszon sokat vesztettem. Utána egy aerob futást terveztem, egész jól ment. Az első kör közepe után jártam, amikor már a romoknál levő kút járt az eszembe. De nem álltam meg ott, ugyanis útközben felfrissítettek. Gábor révén, csurom vizes lettem. Utána egész jól bírtam elviselni a meleget. Az első kör után együtt futottunk tovább velük (Gábor és Robi). Ők lazán, nekem pedig egekbe a pulzusom. :) Majd a sziget másik végén is leálltunk. 

A meleg miatt igazából nem sok értelme volt a futásnak. ÉS rövidebb frissítés kellett volna. A vége már nem esett jól. 
Bár még ismerkedési fázisban vagyunk egymással, igen csak okos készülék, és az oldalon igencsak sok okosságot lehet leszűrni. MAJD. :)  
Per pillanat az a cél, hogy valahogy átvészeljük a következő napokat, úgy hogy még valamit mozgok is. Hiszen azért csak 9 hetem van gatyába rázni magamat. 


MA - csütörtök - is szerettem volna bringával kezdeni a napot, de az edzés a késői kóla, vagy az a fantasztikus meccs miatt éjfélig csak forgolódtam. És akkor úgy döntöttem. 5 óra kevés arra hogy kipihenjem magamat. A bringás esések most a FB-n igendivatosak lettek, ezért inkább a pihenés mellett döntöttem. Ez biztos javamra vállik. :)

Köszönöm az egészséget, mely az életem ajándéka!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:26:01 14.46 05:57 10.09 0 69 175 149
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

dilisuni képe

dilisuni 3261 napja

Egészségedre a futást, jó ismerkedést a high-tech kütyüvel ;)

Felszerelések

Polar M400 HR
Asics Gel 1170