tomikaga futás

2015.07.11 Szombat, 21:20:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:50:03

Távolság

21.1 km Szint: 135 m

Tempó

05:13 p/km (11.50 km/h)

Pulzus

Átlag
150
Minimum
110
Maximum
168

Edzésleírás

Na, ez most az a verseny volt, ami után nem fogok elkezdeni nyavalyogni. :) Majdnem tökéletesre sikerült, főleg annak fényéban, hogy egy hete folyamatos, erős hasmenéssel küszködök. A versenyt már nem akartam lemondani, úgyhogy maradt a JustForFun élmény. Estére megbeszéltünk egy találkát pár Futótársak-os csoport taggal, így még társaság is volt.

Az első 4 km a Várban volt (ott kicsit elveszett a GPS, onnan lett 500 m hiányom), elég masszív szintkülönbséggel, de nemigen éreztem, jól jött a sok hídra felsprintelés a Rómain, meg se kottyant. Aztán már csak rakpartoztunk, ami kicsit uncsi volt, de szerencsére a frissítőpontos csapatok és a speakerek a fordítóknál rendeen emelték a hangulatot :)

Magamtól szoktalan módon a 4.km-es frissítőpontot ,leszámítva mindenhol megálltam enni-inni, gondoltam, úgyse számít.

A 8. km után már kezdett derengeni, hogy ha nagy gond nem lesz, simán meglesz ez és bőven 2 órán belül. A 13.után meg már biztos voltam benne, hogy nem lehet gond a gyomrommal sem. Szép lassan kapaszkodtam felfelé. 

A jobb lábam egyik ujja elkezdett fájni a 10.km után, ami egyre erősödött, de inkább kellemetlen volt, mint akadályozó, el is könyveltem, hogy egy köröm mínusz lesz (bejött,bár még csak lila, de érzékeny).

A 16. km után még egyáltalán nem éreztem magam fáradtnak, sőt, egyre jobban ment a tempó. 17. km után megnéztem az órám és elkezdett azon járni az agyam, hogy talán még 1:50 alá is beférhetek, ha kicsit tudok emelni a tempón. A baj csak az volt, hogy a lufik már rég nem a valós km-eket jelezték, én meg nemigen figyeltem, hogy hágy m maradt el a várban...amikor az utolsó km-t kezdtem, kiűztem magamból a maradék energiát is, aztán fela felső rakpartra és ott mondták, hogy már nincs messze az utolsó km kapu..na ott, elszállt az 1:50 reménye, de azért becsülettel besprinteltem. Aztán ránéztem a órára...basszus, majdnem meglett.

A cél előtt majdnem elsírtam magam...úgy éreztem, ez a verseny az enyém, megküzdöttem érte rendesen.

PB ez, nem is kicsit, ki tudja túlszárnyalom-e valaha. Elégedett vagyok magammal, talán először...

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:50:04 21.1 05:13 11.50 135 110 168 150
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Briel képe

Briel 3275 napja

Hű, hát ez tényleg nagyon szuper idő lett, szívből gratulálok!

tomikaga képe

tomikaga 3275 napja

Négy teljes percet javítottam a legjobb időmhöz képest, el sem hiszem :)

csabipontkom képe

csabipontkom 3275 napja

Nagy gratula, szuper verseny volt! Örülök, hogy ilyen jól sikerült!

Tündüs képe

Tündüs 3276 napja

Basszus! Mikor megláttam!

Marha jó voltál! Ha nem enni mész simán bennt vagy 50 alatt...meg aha nincs  aheti probléma. Lehet ebből tervezni szerintem jobbat is szeptemberre.

Gratulálok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!