stojesz futás

2015.07.04 Szombat, 10:50:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:49:10

Távolság

30.3 km Szint: 70 m

Tempó

05:35 p/km (10.75 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
158

Edzésleírás

Nulla, azaz nulla árnyék. Na jó, hazudtam. De szerintem arányaiban kevesebb árnyékom volt, mint pár hete, amikor 21-et futottam. Egy hátizsákkal futottam Harasztifaluig és nagyjából a 9-10. km-től a 6 decis kézikulacsomat egy másfél literes műanyag ásványvizes palackra cseréltem, azzal futottam végig. Kétszer töltöttem tele, megittam legalább 4 liter folyadékot, de lehet, hogy többet.

 

A problémák 24 körül jöttek. Kellett volna még egy gélt ennem, de nem mertem, mert féltem, hogy taccsolok tőle. Elkezdett elfogyni az energia, a pulzus pedig egyre csökkent. Addig stabilan tartottam az 5:30 körüli ezreket, onnantól hatpercesek jöttek csak. Itt kellett volna azt hiszem a szokásos kóla, amit akkor is meg tudok inni, ha a gyomrom már a gélektől készen van, de sajnos nem volt nálam.

 

Nagyon sokszor akarta velem feladatni a kisördög, de mindig legyőztem! Mormoltam magamban, hogy "nem állsz meg, eltervezted, megcsinálod". Az utolsó néhány km-en csak arra a következő pontra koncentráltam, hogy elérjem, ami pár száz méterre volt tőlem. Így tudtam végigvinni az edzést.

 

Hazaérve a kőre leülve zokogtam. Adri borogatta rám a hidegvizes törölközőt. Erős volt, na, kimerültem. Ilyenkor nem szégyen a sírás.

 

Az idő teljesen bruttó. Két alkalommal álltam meg, hogy megtöltsem a flaskát, de akkor sem állítottam le az órát.

 

Atádon nem lesznek ilyen körülmények. Ha meleg is lesz, arányaiban sokkal több lesz az árnyék és ami fontosabb: sokkal jobb a frissítés.

 

A felkészülés kemény szakasza lezárult. Jövő héten Vasi Vasember, egy utolsó gyorsító verseny. És még néhány edzés, de messze nem ilyen erősek.

 

Polar.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:49:10 30.3 05:35 10.75 70 0 158 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

zsolti képe

zsolti 3276 napja

Brutális!!!!

Felszerelések

Adidas Supernova Glide 6M