Boszi72 futás

2015.06.20 Szombat, 07:37:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

04:11:58

Távolság

31.18 km Szint: 815 m

Tempó

08:05 p/km (7.42 km/h)

Edzésleírás

Eötvös emléktt 30 Pomázról Pomázra. 

Bruttó idő.

Régi ismerőssel, Ferivel mentem Lajosforrásig, jót beszélgettünk, fotózgattunk, onnan egyedül tovább. A S egynyomtávos ösvényén volt egy döbbenetes élményem: majdnem ráléptem 2 alvó gyerek vaddisznóra. Teljesen beleolvadtak a környezetbe, csak amikor már felettük volt a lábam, akkor riadtak fel, ők visítoztak én meg halálsikolyokat engedtem ki magamból, iszonyatosan megijedtem. A kicsik is, az egyik a lábaim között menekült, a másik mellette. Jó lábszárközépig értek, nem voltak már nagyon kicsik. Szerencsére az anyjukat nem láttam a közelben, de én is gyorsan kereket oldottam azért. Soha nem láttam vaddisznókat ilyen közelről, riasztó és mesés élmény volt. Aztán a Szurdokban egyedül futottam végig, sehol ember, csak a fény-árnyék játéka, a madarak vad csicsergése, élveztem minden pillanatát. :-) Össz-vissz 1 PlusEenergy tablettát ettem, egyre jobban működnek az energia-visszanyerő rendszerek. :-)

A pontőrök kedvesek voltak, igaz, Pomázra megint nem volt egyértelmű a levezető út, de azért összehoztam. Imádom a TT-ket, ez is nagy kaland volt. :-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:11:58 31.18 08:05 7.42 815 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

nedus képe

nedus 3293 napja

Jó nagy mázli,hogy nem volt ott az egész család !! :D

Én egyszer hasonlóan jártam, csak akkor egy vipera fészekbe léptem bele-majdnem . Kissé sikitoztam-azóta fóbiám van a kigyóktól !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!