ikerkaszat futás

2015.05.31 Vasárnap, 03:20:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:47:23

Távolság

28.91 km

Tempó

05:47 p/km (10.36 km/h)

Edzésleírás

Ultrabalaton 2015: Keszthely-Alsóbélatelep

Kedden tudtam meg, hogy nem két szakaszom lesz, hanem egybe egy nagyobb. Mindig max. 25.öt kérek, és rám osztanak kicsit többet, ez alkalommal 29,4-et, de csak 28.91 lett a vége. Az idén nem nagyon futottam hosszút, max. 18 kilométert, ezért kicsit tartottam tőle.

 

Az amúgy is későn elrajlotatott csapatom összeszedett még kb 50 perc hátrányt, így a mezőny végéről indultam, annyira nem volt kiábrándító, mint feltételeztem a keszthelyi frissítőponton várakozva... De legalább az idén Keszthelyről. Viszont a csapat hátránya nekem világosban futható perceket jelentett, így azért örültem neki egy kicsit.

 

Végre elindulhattam, és az eső is nekikezdett. A berényi fordulóig nem is volt semmi baj, de lehagytam egy csapatot (akik világítottak nekem az első 8-10 kilométeren), és a kígyófóbiámmal egyedül maradtam a berényi mocsárban a szakadő esőben, a koromsötétben egy fejlámpával. Kb úgy éreztem magam mint a "celeb vagyok, ments ki innen" sorozat szereplői, mikor összezárták őket pár kígyóval. A sorozatos sássuhogások, vízbe csapodások és a nem tudom most mibe rúgok be érzéseknél mergfordult a fejemben, hogy én ezt nem csinálom, és Esztitől mentést kérek. De csak gyorsabban szedtem a lábam. :-) Az idei Ub-é kígyófóbiám leküzdéséről szólt, jelesre megoldva a feladat:-)

Berényben aztán megszabadultam a fejlámpától, B.máriafürdőn pedig a sapkamtól. 20 kilométernél jutott eszembbe eszembe, hogy van mp3 lejátszóm, így az az öröm, hogy zenére futhatok kitartott 25 kilométerig, az utolsó öt kilométeren már elég fáradt voltam, le is rontottam az időm 5:47-es ezerrel, de a tavalyi időmön még mindig javítottam 4 másodpercet. Minden évben megfogadom, hogy ezt én így többet nem akarom, de aztán végül is csak kikötök a K&H Bank valamelyik csapatánál...

 

Eszti kísért végig kocsival, nagyon kedves tőle, hogy rám áldozta egy éjszakáját és a nappalát is. Az idén megtudtam volna egyedül is oldani, de nem engedte. Nagy biztonságot adott a jelenlétre. Köszönöm neki ezuúon is.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:47:23 28.91 05:47 10.36 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Wojtek63 képe

Wojtek63 3309 napja

Ez nagyon szép menet volt Dórikám! :-) Gratulálok! :-)

Pont kifogtad a "névadó" települést! ;-)

holovacz képe

holovacz 3310 napja

Gratulálok Dóri, Te nem is futsz már, hanem repülsz! :)

korpaZASZ képe

korpaZASZ 3311 napja

Gratulálok, nagyon jó a beszámoló és emberes a táv, amit lefutottál - és nem is akárhogyan!!! Bravó!

vizimuu képe

vizimuu 3311 napja

Gratulálok Dóri! Nagy vagy! Az általad említett szakasz még kocsiból sem volt túl szívderítő.....

Majazsóka képe

Majazsóka 3311 napja

Gratulálk Dóri! Szuperul mentél, nagy idővel! Igen szép teljesítmény!

Felszerelések

Mizuno WAVE FORTIS