2015.05.02 Szombat, 09:47:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:22:50

Távolság

13.75 km

Tempó

06:01 p/km (9.96 km/h)

Pulzus

Átlag
159
Minimum
0
Maximum
169

Edzésleírás

Májusi Hendi plusz az oda-vissza futás

Még szerencse, hogy már napok óta néztem, hogy milyen idő lesz, így lelkileg fel voltam készülve az esőre. Bár reggel még úgy festett, hogy 10 körülre eláll az eső, legalább egy kis időre. Ehhez képest azonban inkább úgy éreztem, hogy egyre jobban esik. No de sebaj, szerencsére nem volt vészesen hideg. Inkább a páratartalom zavart. No meg azért a végére már rendesen átázott mindenem.

Viszont egészen pontosan időzítettem, alig pár másodperccel a virtuális rajtom után értem az Uszodához. Így azonnal robogtam is tovább. Könnyedén tartottam egy 6 perc körüli tempót. Belefért volna egy kicsit jobb tempó is, de inkább arra figyeltem, hogy nem trappoljak bele minden pocsolyába és ne csússzak el.

Az utolsó 100 méteren Apa elrobogott mellettem, aztán még gyorsan összepacsiztunk. Majd én mentem is tovább. Addigra pont annyira áztam át, hogy inkább mentem tovább egyenletes tempóben, mert egy percre megállni sem esett volna jól.

Igazság szerint jól esett a mai edzés is. Ha nem lett volna Hendi, talán megvártam volna a délutánt. És igazam is lett volna, tekintve, hogy szépen kisütött a nap. De azt hiszem, időnként igenis kellenek ilyen esős futások is. ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:22:50 13.75 06:01 9.96 0 0 169 159
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

Steve lánya 1 képe

Steve lánya 1 3317 napja

Hát ez a maratoni repülőrajt biztos nem játszik. Hosszabb verseny előtt nagyon nem szeretem. Inkább az a taktikám, hogy majd az első pár km-en bemelegszem. :) Egyébként meg az idei maratont szerintem kihagyom. Most élvezem a hegyet és a középtávokat. ;)

gyfarkas képe

gyfarkas 3319 napja

Esőben csak elindulni nehéz. Ha már futsz, akkor mindegy, sőt jó is tud lenni. (Én azért szombaton megvártam, hogy elmenjenek a felhők...)

Néhány hete édesapád mellettem is elrobogott a külső körön. Visszaelőztem, mert kíváncsi voltam a tempójára. De ami neki laza alapjárat, az nekem már-már sprint. :-)

Gratula a repülőrajtos versenyhez! Októberben a maratonon hasonlóképp taktikázz! Otthonról lazán ki a rajtig, maraton letudva, utána kis levezető futás hazáig. ;)

Felszerelések

Nike Lunarglide 6
Garmin Fenix