zozo.m futás

2015.04.04 Szombat, 09:09:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

03:21:13

Távolság

33.47 km

Tempó

06:01 p/km (9.98 km/h)

Edzésleírás

Ma nincs jóga óra, így nyugodtan ráértem erre a futásra. 

N8-kor kiemtünk a piacra, útközben megettem a zabkásámat. Emberes lett, de jól csúszott. hn9-re hazaértünk, átvedlés, mit vegyek fel? Kinti hőmérséklet 19 fok, napon. 

Így lazára vettem a figurát, egy zöld aláöltözet, fekete sportszár, feles gatya, dettó feketén, felülre pedig még egy fekete pólót és még egy tegnap vásárolt napszemcsit. 

A napon jó Földön, ahol sütött a nap - :) - jó idő volt, ott még fel is húztam az aláöltözetet. Mivel ez az utolsó állóképességi futásom a maraton előtt, úgy gondoltam jöhet a kedvenc köröm. Hogyan fussunk 3 óránál többet, és a szigetet ne lássuk és lehetőleg ne érintsük a már egyszer használt futó felületet? 
Kikocogtam (bemelegítettem) a Népfürdő utcáig, onnan elkezdtem lazán futni a Marina partig, Népsziget, Újpesten keresztül el a Megyeri hídig, felrá és átfutottam rajta, le a gátra, az első kereszteződésig, majd le a Duna partra - itt egy pisi kör és a kompressziós zokni letolása (így + stabilitása lett a bokának), majd ki Békásmegyerre a gátra és végig a Rómain. A Római végén szembejött a frissítő pont, sokat nem ittam mert hideg volt picit. Aztán Római elején (Óbuda felől nézve) szembe találkoztam Papp Krisztával (futhatok hosszút a szigeten, körözhetek a Munkahely és Árpádhíd között, mindig összefutunk :) - Ő volt az egyetlen ismerős ma futás alatt.)  
Rómaitól el az Auchanig, majd a Laktanya közben rámerészkedtem a futó körre is, hiszen láttam, hogy veszélyben a 3h+-os edzésem. A Fő téren a macska kővön nem szerettem volna futni így kisebb kerülőt tettem. Majd ki az Árpi fejedelmére, onnan el a Kolossy-ig, ott ki a Lajosra és ott el egészen az utolsó utcáig, majd vissza Ősapánk fejedelméről elnevezett utcájára, a Kolossy-ig, ott ki a rakpartra majd Nagyszombat és úgy ki a Bécsi útra, és ott még egy pici kerülővel értem célt, haza. :) 

Bár vittem magammal gélt, elegendő volt a zabkása. :) 
A futásról. Pulzusmérőt nem vittem kicsit tartottam a tegnapi miatt. Így érzésre futottam. A Megyeri hídig, nagyon lazán ment, de azért itt volt szembe szelem (avg 6:09/km). Majd hazafelé közel ( az érzést nehéz azért így meghatározni) ugyanazzal az erőbedobással (avg 5:39/km).  

Sikerült 3:21-et futni és még bírtam volna az 5:40-es tempóval. Ez jót tett a lelkelmnek. Köszönöm az egészséget, mely az életem ajándéka!

Lassan jöhet a verseny szezon, vagy nevezzük felmérőknek? :D 
Elején írtam, hogy futó állóképesség már ennyi, most már csak bringán/görgőn tartom az állóképességemet. 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:21:13 33.47 06:01 9.98 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

galagyuri képe

galagyuri 3370 napja

Egeszsegedre! Ma is tultettel rajtam!

retisonic képe

retisonic 3370 napja

Elég király kört mentél. Gratula! A keddit még nem tudom, de egyikünk titira ott lesz,

 

toncso képe

toncso 3370 napja

 

  Szép edzés lett ez, bejárva  a fél  várost.     Egészségedre  !!!

Felszerelések

Asics Gel 1170